2777
2789
عنوان

هیچ هدفی تو زندگیم ندازم

58 بازدید | 5 پست

مدام تو خونه ام مامانمم همش بیماره خوبم نمیشه دیگه مدام اسیر دکتر و بیمارستانم کسیم جز من نیست رسیدگی کنه نمیدوتم چ کار کنم ازین سبک زندگی واقعا ب ستوه اومدم

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته؟چقدر درس خوندی؟ هنری کاری چیزی بلد نیستی؟

دیپلم  ۲۵  هیچی بلد نیستم از ۱۵ سالگی دستم ب پدر مادرم بنده ازونور بابام ازینور مامانم مامانم که ماهی ۳ ۴ بار بیمارستانی میشه 

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

دیپلم ۲۵ هیچی بلد نیستم از ۱۵ سالگی دستم ب پدر مادرم بنده ازونور بابام ازینور مامانم مامانم که ماه ...

خدا شفاشون بده

خواهر برادر نداری کمکت کنه؟

یه وقتی بذار برای خودت یه کاری یاد بگیر تا درامد داشته باشی و روحیه ت هم بهتر میشه

هر کس درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش