2777
2789
عنوان

سوال راجه به قانون جذب

43 بازدید | 6 پست

بچه ها من دلم نمیخواد پارتنرم با یه اکیپی رفت و آمد کنه حساسیت دارم بهشون اذیت میشم شمایی که با انرژی و قانون جذب کار کردید به نظرتون چجوری میتونم یه کاری کنم سایه شون از زندگیم قطع شه؟ لطفا کسایی که جذب کار نکردن یا حرف منفی میخوان بزنن نیان . اگه تجربه مشابه دارید لطفا بگید

باید اول اونا رو بپذیری که خب اینا هستن،، و کاریش نمیشه کرد 

دوم اینکه باید حساسیت تو نسبت بهشون کم کنی 

و محل نزاری به حست راجع به اونا 

شما با قانون جذب نمیتونی بقیه ارو تغییر بدی ولی خودتو میتونی کنترل کنی 

.. و عبارات تاکیدی به خودت بگی 

کم کم میرن گم میشن از تو زندگیت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید اول اونا رو بپذیری که خب اینا هستن،، و کاریش نمیشه کرد دوم اینکه باید حساسیت تو نسبت بهشون کم ک ...

وای دمت گرم حداقل یه نفر پیدا شد راهنماییم کنه.مرسی قشنگم. میدونی همش اون حس حسادت دخترانه اذیتم میکنه حس نفرت بهشون پیدا کردم. چجوری از ذهنم بندازم

وای دمت گرم حداقل یه نفر پیدا شد راهنماییم کنه.مرسی قشنگم. میدونی همش اون حس حسادت دخترانه اذیتم میک ...

ببین من همین بودم همینجوری بودم.. بعدش فهمیدم که من فقط خودم باید تغییر کنم.. باید بپذیرم که خیلی آدما تو زندگی من هستن،، که هر چی بهشون حساس تر باشم پررنگ تر میشن.. پذیرفتمشون اینطوری که حس مو بهشون خوب کردم.. و بی دليل با پارتنرم بخاطرش بحث نکردم. هر وقت اون خاست راجب شون حرف بزنه با کلمات کوچیک آره، نه، نمیدونم بحث و عوض کردم... نه خوب شونو بگو نه بدشون و... ولی حس خودت و بهشون خوب کن... با کمال تعجب میبینی از سر راهت رفتن کنار... تجربه کردم. موفق باشی

وای دمت گرم حداقل یه نفر پیدا شد راهنماییم کنه.مرسی قشنگم. میدونی همش اون حس حسادت دخترانه اذیتم میک ...

حس حسادت ت طبیعیه و سعی کن همیشه به روز تر از اونا. خوشتیپ تر و با هدف تر باشی... عامیانه بهت بگم به تخممممممم مرغای تو یخچال هم تحویل شون نگیر