من هرچی میگم مامانم مسخرم میکنه.از همون بچگی اعتماد به نفسمو پایین آورده.خودش منو داده شوهر،حالا که از شوهرم راضیم مسخرم میکنه.خسته شدم بخدا....الان راجب سرمایه گذاری داشتیم حرف میزدیم،شوهرم ماهی۹میلیون پول میزاره کنار برا روز مبادا من اینو بهش گفتم هیچوقت هیچ چیزو نمیگم از دهنم پرید گفتم،مسخرم کرد که آرررره شوهر تو پولش کجا بود😔یادم نمیره تازه به شوهرم بله داده بودم مادرشوهرمو اونقد دوست داشتم یه سری به مامانم گفتم از مادرشوهرم خیلی خوشم میاد قصد دارم عروس خوبی براشون باشم مامانم مسخرم کرد و گفت آره تو به این لاغری ،گفتم چه ربطی به لاغر بودنم داره؟خداروشکر بعد ازدواج وزنم درست شد.بهشم میگم تومنو مسخره میکنی انکار میکنه میگه نه،ناراحتممیشه میگه دیگه اگه باهات کاری داشتم من
خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤
بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم ممنون میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم. سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید. ❣️دوم: اونقدری که فکر میکنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ذهن اش مریضه...مثل مامان من...یک بار افتخار نکرد مهندس شدم.یک بار افتخار نکرد ارشد قبول شدم..ولی موفقیت بقیه تو چشمشه...مثلا عروسش ارایشگره روزی ده بار قریون صدقه اش میره به همه هم می گه
عزیزم ناراحت نشی اینجور آدما اختلال شخصیت دارن . کافیه وقتی حرف میزنی ب این فکر کنی ک از روی بی عقلی یا حسادت یا هر چیزی اینارو میگه .بعدم هیچ وقتتت هیچی از شوهرت نگو .خوب و بدشو پیش خودت نگه دار .هر وقت مسخرت کرد بخند خودتم دو تا بزار روش کم کم اثرش از بین میره😁
شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️
سکوت مادره اهمیت نده منم بعضی اوقات مادرم چیزهایی میگه با خنده وسکوت حلش میکنم
کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمیزنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍
همه از مادرشوهر سمی میگن کسی از مادرزن نمیگه ولی باور کن اکثر مادرا همینن فقط زنها کمتر از مردا تحت تاثیر قرار میگیرن. اگه همونقدر گوش میدادن آمار طلاق به ۹۹ درصد میرسید
فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟ تو خیلی باارزشی من قدرتو میدونم دوستت دارم یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه اون دوستت داره عاشقته مراقبته من تو هیچکدوممون تنها نیستیم ما خدارو داریم هر شب تو فکرتم اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود به هیچکس جز خدا محتاج نباش یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای