2777
2789
عنوان

بار اولمه می‌خوام برم سرکار چی بپوشم

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 78 پست
اره اینم هست ولی بعضی کاربران گفتن سختیه کار داره

تصمیم گیرنده نهایی خودتی

بشین اولویتایی ک خودت داریو بچین

برات حقوق مهم تره؟

تایم مهم تره؟

نزدیکی به خونه

هرچییی اولویت میاد تو ذهنتو بشین بنویس بعدم انتخاب کن

کار من علاوه بر فروشندگی منشی گری هم بود.برای من مزاحمت بود از طرف همکارا هم بود خیلی دیوث بودن.از ا ...

من خوشگل نیستم معمولی هستم ولی خیلی جذب دارم که متنفرم ازین خصوصیت

تو دانشگاه خیلی میچسبن بهم که خودم رو جدی نشون میدم 

بعضی وقتا میگم من خوشگل نیستم چجوری اینا درخواست میدن

دوستم گفت چون قیافه نداری تورو بزا یه چیز دیگه می‌خوان😐

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الویتت باید درست باشه نه کارت.اینجوری از چارت درسیت عقب میمونی.زود دانشگاه رو تموم کنی زودتر میتونی ...

رشته ام خیلی باب نیست ، کارگردانی میخونم 

امید دارم درسم تموم بشه برم معماری بخونم خیلی علاقه دارم

تصمیم گیرنده نهایی خودتیبشین اولویتایی ک خودت داریو بچینبرات حقوق مهم تره؟تایم مهم تره؟نزدیکی به خون ...

همش مهمه 

ولی فکر میکنم که تازه کار هستم با تایم کمتر شروع کنم

من خوشگل نیستم معمولی هستم ولی خیلی جذب دارم که متنفرم ازین خصوصیتتو دانشگاه خیلی میچسبن بهم که خودم ...

دوست حسوددد که میگن اینه.

پسر هول میره دنبال دختر هولتر نه دختری مثل تو که چهارچوب داره.

ولی خوب مراقب باش پسر لاشی کم نیستن از اونورم دوست لاشی هم کم نیست. همه حرف هم به دوستت نزن

خب خودت میری سرکاراز هر ۲ تا شغل کامل میدونی چیکار میکنن؟سختیاشونو قشنگ میشناسی؟مزاحمتایی ک برات قرا ...

نه هیچی نمی‌دونم ، بخاطر همین نمیتونم انتخاب کنم 

رشته ام خیلی باب نیست ، کارگردانی میخونم امید دارم درسم تموم بشه برم معماری بخونم خیلی علاقه دارم

خوب چرا اینجوری ؟ ۴ سال ی درس میخونی بعد دوباره میری سراغ درس دیگه. ۴ سال عمر زیادیه.

مثل من میشی که الان دوباره کنکور میدم تا به آرزوم برسم.

دوست حسوددد که میگن اینه.پسر هول میره دنبال دختر هولتر نه دختری مثل تو که چهارچوب داره.ولی خوب مراقب ...

اره اینجا راجب دوستم تاپیک زدم گفتم خیلی حسوده 

دوستم سرکار می‌ره بعد آگهی گذاشته بود محل کارش به فروشنده نیاز داره منم پیام دادم نگو دوستم ادمین اونجا بوده درخواستی رو رد کرده و پاک کرده تو این شرایطی که دنبال کار هستم واقعا برام سخته خیلی دلم گرفت دیگه هیچی بهش نمی‌گم کاری باهاش ندارم فقط بخاطر اینکه تو دانشگاه تنها نباشم باهاش هستم 

یه سری دیگه هم یکی از بچه های سر به زیر دانشگاه باهام حرف میزد اینم ازون پسره خوشش میاد هی منو میکشید کنار می‌گفت تو برو مخ فلانی رو بزن(پسری که می‌گفت اصلا به من نمیاد البته منم قصدی نداشتم تو حرف زدن درمورد درس بود)

خوب چرا اینجوری ؟ ۴ سال ی درس میخونی بعد دوباره میری سراغ درس دیگه. ۴ سال عمر زیادیه.مثل من میشی که ...

چاره ندارم 

میگم با کار کردن پول شهریه جمع کنم ، اصلا شاید تا کاردانی بخونم بعد برم رشته ای که دوست دارم ، شهریه اش ترمی ۱۲ تومنه🥴

اره اینجا راجب دوستم تاپیک زدم گفتم خیلی حسوده دوستم سرکار می‌ره بعد آگهی گذاشته بود محل کارش به فرو ...

گفتم آشناییی.تو تاپیکت بودم

ولش کن به خدا آدم تنها باشه بهتره منم دوستم حسود بود انداختمش بیرون از زندگیم الان آزادم..

تو هم سعی کن با همکلاسی های دیگه ات رابطه دوستی برقرار کنی نترس که باهاشون دعوا کردی.بگو تازه اونو شناختیش و اینا.

پررو باش عزیزم

چاره ندارم میگم با کار کردن پول شهریه جمع کنم ، اصلا شاید تا کاردانی بخونم بعد برم رشته ای که دوست د ...

فعلا ببین چی دوست داری برو سمتش سردرگم نباش.

خودم هزارتا رشته خواستم برم، روانشناسی کامپیوتر مهندسی و ....

دیدم خیلی تردید دارم هیچکدومو نرفتم.تا ینفرو دیدم پرستار بود فهمیدم من اینو میخوام الان ووباره نشستم میخونم ولی عالی میخونم.قشنگ مشخصه مسیر منه.

تو هم راهتو پیدا کم