2777
2789
عنوان

کسایی که بچه از پوشک گرفتن یه لحظه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 20 پست
راستی حالا که جیش رو راه افتاده دیگه اصلااااا پوشکش نکن مخصوصا برای خوابزیرش پلاستیک بنداز و بزار با ...

آخه شبا چندبار بیدار میشه تا صبح میگه شیشه شیرم رو آب کن بده، یعنی پوشکش تا صبح پره

ولی تو طول روز بخوابه جیش نمیکنه منم فقط شب پوشک میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا توی پروسه بچه بزرگ کردنتحرف بقیه معذرت میخوام اندازه پشم ارزش نداشته باشهبچه دکتر مگه ندارهچکاب ...

دکتر بردم پماد آنتی فیشر داده یه کم بیرونش رو با پماد چرب میکنم

مرسی عزیزم از توضیحاتت🌹

خیلی زود گرفتیولی پی پی به هرحال بیشتراز جیش طول میکشهحالا که راه افتاده دیگه اصلااا پوشکش نکنببین ب ...

میگه مامان داره میاد داره میاد،  میریم دستشویی همین که پامون به دستشویی رسید میگه بریم بیرون پی پی نیاد،  هر چی میگم بشین برات قصه بگم بیا بازی کنیم گوش نمیده فقط میگه بریم بیرون

شوهرم میگه دوباره پوشکش کن بچه اذیتهپسر شما چند سالشه؟؟میگم شاید من زود از پوشک گرفتم اینجوریه

چند روز دیگه تولد ۳سالگیشه 

ولی دوباره پوشکش نکن که از پوشک گرفتنش خیلی سخت تر میشه برات نصف راه رو رفتی 

پسر اولم هم جیشش رو می‌گفت تا یک ماه ولی برا پی پی مشکل داشتیم باهاش 

اگه یبوسته دارو بهش بده 

و اینکه من استیکر گرفتم میچسبوندم به در دستشویی میگفتم بیا بریم ببینیم فرشته برات جایزه نداشته با همین روش تونستم بگیرمش دیگه پی پی هم می‌گفت😅