2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خونس،خیلی حساسه میگه دیر دعوتمون کردن باید دیشب دعوت میکردن چرا گذاشتن ظهر دعوت کردن     ...

خوب اخر ساله همه سرشون شلوغه لابد وقت نکردن ..میدونی شوهرت میخواد ایراد بگیره زهرتون کنه .

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
نه خونس،خیلی حساسه میگه دیر دعوتمون کردن باید دیشب دعوت میکردن چرا گذاشتن ظهر دعوت کردن     ...

یه جوارایی راست میگه یه وقت اگه نرفتین پیش فانیلاتون حق به شوهرت بده اینجوری فکر میکنن دوتایی تصمیم گرفتین برات بد نمیشه پیش شوهرتم عزیز میشی شاید نرم بشه بره مهمونی

عاشقی جرم قشنگیست به انکارش مکوش

من ارزوی تنهایی بدلم مونده

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

میخواد زهرت کنه همیییین تمام 

تو خودت برو با بچت اگه داری 

بگو عیده سرشون شلوغه شاید فراموش کردن 

الانم من ابرو دارم تو نمیخوای نیا میگم سرکار بودی نشد بیای 

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!