2777
2789

خونمو گذاشتم اجاره مستاجر داره فعلا تا سه هفته دیگه قراردادش تموم میشه

یکی اومد بازدید خونه اول با اسنپ اومد اونجا پیاده شد 

بعد از پله ها رفت بالا (خونه دوبلکسه چندتا پله زیر داره)

بعد گفت وایی اینجا چرا اینجوریه قیافشو یجوری کرد به شوهرش گفت وای مگه کسیم میتونه اینجا زندگی کنه

مستاجرم اونجا بود خیلی ناراحت شد 

واقعا دلم شکست بعضیا چه بیشعورن مستاجرمون بنده خدا خونه هم داره دوتا ماشین داره فقط واسه کار شوهرش اومده اینجارو اجاره کرده چون روبروی اداره شوهرشه

کاش آدم میره بازدید شعور داشته باشه هرجایی هرچیزیو نگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارما در کمین است

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

واقعا نمیگن طرف ناراحت میشه خب مگه مجبورت کردن بیایی ببینی خب خوشتم نیومده رفتی بیرون با شوهرت حرف بزن نه جلو طرف

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

واقعا نمیگن طرف ناراحت میشه خب مگه مجبورت کردن بیایی ببینی خب خوشتم نیومده رفتی بیرون با شوهرت حرف ب ...

حالا جالبه من عکس خونه رو تو آگهی دیوار تمام و کمال گذاشته بودم

یجوری کردانگار عکسا مال خونه همسایه بود

چی گفتین؟

طرف گفت گداگشنه ای خونت ۵۰ متره دنبال پولی درصورتیکه شاید خونم ۵۰ متر باش ولی دارم جای خوب زندگی میکنم پولم خداروشکر هست و بوده 

گفتم بدبخت اینارو یکی میگه که خودش لنگ خونه مردم نباش 

بعد عمری هنوزم سر پیری دنبال خونس ،دلش نمیاد ی ۱۰۰۰ توومنی پول بده