2777
2789

دوستان شوهر من برای خورد و خوراک بهترین ها رو تهیه میکنه

لباس نمیخره نمیخره نمیخره ولی وقتی بخره بهترین رو میخره

برای تفریح و سفر خوب خرج میکنه

بهترین محله زندگی میکنیم 

اگه بابت آرایشگاه پول بخوام میده که معمولا خودم تنبلی میکنم

خلاصه موارد فوق رو نشانه محبتش میدونه

امااااااااا

محبت کلامی اصلا نداره. به شدددددددت لمسیه.  مدام باید نوازشش کنم. اما خودش برام کاری نمیکنه به شدددددددت هاته و بهترین رابطه زناشویی رو داریم. اما قربون صدقه نمیره خیلی کم 

خود شیفته اس. خودش رو مبرا از گناه میدونه و همیشه تقصیر همه چیز رو کردن من میندازه . ایرادات فراااااااااااااوانی داره که اینجا مجال گفتنش نیست. مثل کتک زدن و توهین و تحقیر خودم و خانوادم. 

بخاطر بچه ام توی این زندگی موندم وگرنه حال دلم باهاش خوش نیست. گاهی میگم اینم سرنوشت منه . از این مرد بدتر فراوونه.  همه که کامل نبستن. تحمل میکنم. ولی این بی عشقی داره منو میکشه

خیلی ها میگن، برای خودت زندگی کن. خودت خودت رو دوست داشته باش به خودت برس با بچه هات حال کن، ولی آخه چجوری؟! مگه میشه با کسی بخوابی که بهت کوچکترین عشقی نمیده و مدام ازت ایراد میگیره و جوری رفتار میکنه انگار تو دشمنشی؟!!!!

قصد جدایی ندارم. از این مرد جدا بشم با ۴۰ سال سن چه سرنوشتی میخواد سر راهم قرار بگیره؟ پدرم فوت شده، برادر حمایتگری ندارم، سرمایه ای ندارم. حداقلش اینه از لحاظ مالی تامینم.

شما که‌توی زندگیتون عشق جریان داره بگید از شرایط راضی هستین؟

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

سفر ترکیه رفتیم. ایران هم هرجا بریم هتل که نه، ولی مثلا شمال کلبه سویسی میگیره رستوران میبره.

برای بچه ها هروقت لازم باشه لباس میخره.

ببین دیر به دیر میخره اما جنس خوب

اختیار مالی نمیده

دو تا آپارتمان داره . با بدبختی ۳ دانگ از یکیش رو فعلا وکالتی بنامم زده

متاسفانه اگر هم دوستم داره نشون نمیده. مدام ازم ایراد میگیره . قربون صدقه نمیره. حال دلم خراب باشه یا اشک بریزم براش مهم نیست. حسرت دارم وقتی گریه میکنم منو محکم بغلم کنه بگه من کنارتم. همین

کار خاصی نمیخوام ازش

حتی به زبون گفتم این خواستمو 

اما ابدا کاری نمیکنه

معمولا در برابر اشک من میگیره میخوابه😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۱۰ سال تدریس کردم کل حقوقم رو گرفت. همه‌جا شغل منو مسخره کرد گفت چیه مگه هلو هاواریو درس میده.. اما گفت تا زمانیکه بری سرکار حقوقت مال زندگی مشترکه

منم ۱۰ سال دیدم هیچ عایدی ندارم. خودش هم مدام میگفت حقوقت کمه الکی نرو بشین خونه خودت رو خسته نکن. 

منم دو ساله پسرم به دنیا اومده دیگه نرفتم

میدونم هیچ زندگی کامل نیست اما بی عدالتی و بی محبتیش عذابم میده

هیچ تناسبی بین رفتارای من و عکس العمل اون نیست. جوری رفتار میکنه انگار من جنایتکارم. اینه که میگم حس میکنم به من به دید دشمن نگاه میکنه

دست بزن داره

آخرین بار خیلی وحشی شد. موضوعی بود که نه به من ربطی داشت نه به خودش. توی ماشین با سرعت ۱۲۰ کیلومتر جاده شلوغ، با مشت ۱۰ بار یا بیشتر کوبید توی سرم. پسر دو سالم تو بغلم بود. سر بچم خورد توی شیشه. دیوانه شده بود. از ترس جون بچه هام که تصادف نکنیم کاری نکردم و فقط اشکام می‌ریخت پایین

از اون موقه حدود ۳ ماه رابطه جن سی مون محدود شد به همون مورد کلاسیک، و معاشقه ها و پیشنوازی هایی که عاشقش بود رو حذف کردم. اما اون صبورانه ادامه داد. توی اون مدت کمی مواظب رفتارش بود . الانم میدونم دیگه نباید ۱۰۰ خودم رو براش بزارم

مردها معمولا خیلی کلامی ابراز محبت نمیکنن . معمولا با عملشون نشون میدن چقدر طرف و دوست دارن

نظرت اینه حال این زندگی خوبه؟

شوهر من مهربونه..با اینکه هم خودم هم خانوادم ایراد زیاد داریم تا حالا متلکی ایرادی چیزی نگرفته تازه وقتی راجب خانوادم دردودل میکنم باهام همدلی میکنه..رابطه جنسی مون خوبه..برای بچه ها وقت میزاره..وقتی پول داره برامون خرج میکنه..ولی متاسفانه درآمدش کمه برای پول تلاش زیادی نمیکنه و بعضی کارای خونه مث لامپ عوض کردن و بعد یکسال انجام میده و اجازه کار کردن نمیده..درآمد خودشم کمه

بنظرمن ایراد مهم شوهرتون دست بزنه وگرنه محبت کلامی که بیشتر آقایون ندارن حتی شوهر خودم..سعی کن بری مشاوره یا تلفنی مشاوره بگیر که بتونی کمکش کنی عصبانیتشو کنترل کنه..تا اون موقع دیگه بچه دار نشو 

سلام

اختلال خودشیفتگی رو سرچ کن بخون

اینجا کاربر آقا هم میاد و نظر میده لطفا اینقدر بی پرده صحبت نکنین آدم بیمار زیاد هست.

همسرت ویژگی های زیاد خوبی داره در مقابل بدیهایی گه گفتی؛

ولی بنظرم تا وقتی که شما صبورانه بهش سرویس میدی

یعنی داری یکطرفه تو قایق محبت و زندگیت پارو میزنی

مشاور خیلی برات کمک کننده س

یک مدت سرد شو

بذار متوجه بشه ایرادش چیه

مثل عروس توی خونه خوشگل کن و بپوش

ولی برای دل خودت

بذار اون پیشقدم بشه

الکی اشکای قشنگت رو براش حروم نکن

تاثیر نداره

یک کلاس ورزشی ثبت نام کن و روحیه خودت رو بالا ببر تا احساس ارزشمندی کنی

نماز اول وقت بخون و از خدا کمک بگیر.

متاسفانه ما خانمها دلمون رو خوش کردیم فقط به محبت همسر

در حالیکه میتونی با فامیل یا دوست هم شاد باشی و اوقات خوشی بگذرونی

میدونی چه موقع عصبانی میشه

از جلوی دیدش دور شو

یا سر به سرش نذار

حیف زندگیت نیست که بخواد نابود بشه

روی خودت کار کن .اهداف جدید 

یادگرفتن هنر جدید

مثلا دف زدن یاد بگیری یا هرچی علاقه داری.

وقتی همسرت ببینه محبت رو گدایی نمیکنی و برای زمانت برنامه داری انشاالله خودش جذبت میشه.

به پسر کوچولوت محبت کلامی رو یاد بده و تا میتونی خوب پرورشش بده تا سالها بعد عروست از داشتن همسری مثل پسر شما راضی باشه.

اینکه گفتی دست بزن داره همیشه همینه؟ یا نه گاهی اوقات تو شرایط خاص

کلا در حالت عادی حتی درمورد یه کلیپ اینترنتی من هر نظری بدم مخالف میلش باشه یا حتی کوچکترین حسی کنه من مخالفشم، انقدر دری وری میگه منو دستکاری روانی میکنه که دعوا راه بیفته

بعد میگه خفه شو وگرنه کار به جاهای باریک میکشه. بعدم میزنه

کلا من باید خفه بشم نظر واقعیم رو در ۹۹ درصد موارد پنهان کنم

سلاماختلال خودشیفتگی رو سرچ کن بخوناینجا کاربر آقا هم میاد و نظر میده لطفا اینقدر بی پرده صحبت نکنین ...

خودش گفت برو ورزش 

ولی تابستون تنبلیم اومد تو گرما برم

در مورد مشاوره، پولش رو بهم نمیده . کلا مشاوره رو قبول نداره. میگه آدمای روانی میرن پیش مشاور. اگه من برم بهم انگ روانی میزنه. چون خواهرم هم پیش تراپیست میره اگه منم برم میگه همتون خانوادگی روانی هستین کما اینکه قبلا بهم همتون افسردگی دارین

درمورد خودشیفتگی سرچ زیاد کردم. تنها راه نجات ازشون فراااااره که من امکانش رو ندارم بخاطر بچه هام علی الخصوص دختر نوجوانم