2777
2789

ما همسایمون یه خانوم میانساله بعد خیلی هم بد اخلاقه 

بعد اینجا یه چند وقت خیلی قطعی برقا بد بود روزی سه چهار بار برق قطع میشد این همسایمون چند روز پیش خیلی اعصابش خورد شد و رفت تو اداره برق بعد خب دیدین تو این اتاقای اداری معمولا یه دست شور هست🤣این رفته کل ظرفای نشسته و لباسای کثیفشو برده تو اتاق مدیر گفته میخوام همینجا لباسامو بشورم🤣🤣🤣🤣اونم گفته چ ربطی ب من داره خب برو اداره آب (وقتی برقا می‌رفت آبا هم قطع میشد بخاطر این) دیگه خلاصه خیلی عصبی میشه بعد رو سریشو جلو مرده در میاره میگه بیا موهای منو بو کن ببین چقدر کثیفه چن وقت حموم نرفتم😭🤣💔وای خدا هنوز دارم می‌خندم ب این کارش

فک کنم مرده خیلی ترسید چون الان چند وقتیه وضعیت اب برق اینجا خوبه امیدوارم هرجا هست سلامت باشه الان رفته مشهد هروقت اومد ازش تشکر میکنم🤣🤣

جانگ هی بین از سال 1689 تا سال 1694 میلادی ملکه چوسان و سپس برکنار شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محله ماهم اب قطع میشدد زیاد 

زنای همسایه باهم دوتا اژانس گرفتن ریخته بودن اداره آب😂😂😂😂😂😂😂 بعدش درست شد

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

دستش دردنکنه، بگو مشهدم یه سر بزنه اداره برق، اونام تو گرمان بنده خداها.. 

طرف مام بیاد، روزی کیلوکیلو بستنی آب شده میندازیم میره آشغالی

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
محله ماهم اب قطع میشدد زیاد زنای همسایه باهم دوتا اژانس گرفتن ریخته بودن اداره آب😂😂😂😂😂😂😂 بعدش ...

عشق فقط زنای همسایه سلیطه🤣🤣🤣🤣🤣🤣

جانگ هی بین از سال 1689 تا سال 1694 میلادی ملکه چوسان و سپس برکنار شد