2777
2789
عنوان

میگن اگه چهل نفر در حقت دعا کنند

54 بازدید | 9 پست

میگن اگه چهل نفر در حقت دعا کنند دعات مستجاب میشه ازتون خواهش میکنم نفری یه دونه صلوات بفرستید برای بی بی شریفه دختر امام حسن دخترم رفلاکس شدید داره لب به هیچی نمیزنه نه شیر نه غذا 😭😭😭😭 نه دارو تاثیر داره نه دکتر  وزنش افتضاح پایینه 

هر چی خدا بخواد خدا که بد نمیخواد دوستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک سال و سه ماه بخدا اگه ببینیش میگی سه چهار ماهشه

بچه من رفلاکس داشت یه سری دارو بود که دکتر داد توی شیر حل میکردیم بهش میدادیم،به پروتئین گاوی حساسیت داره حتما

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
بچه من رفلاکس داشت یه سری دارو بود که دکتر داد توی شیر حل میکردیم بهش میدادیم،به پروتئین گاوی حساسیت ...

علاعم حساسیت به پروتیین گاوی مگه خون تو مدفوع نیست ؟؟ شما چه داروهایی میدادی بهش

علاعم حساسیت به پروتیین گاوی مگه خون تو مدفوع نیست ؟؟ شما چه داروهایی میدادی بهش

یه قرص و شربت بود اون موقع سخت پیدا میشد اسمش یادم نیست سرچ میکنم میگم بهت، تهرانی؟ 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
یه قرص و شربت بود اون موقع سخت پیدا میشد اسمش یادم نیست سرچ میکنم میگم بهت، تهرانی؟

نه همدانم ، ولی اگه لازم باشه تهران هم میبرمش 

دکتر به بچه من شربت فاموتیدین داده ولی چندان تاثیر نداره شیر رو به زور با سرنگ بهش میدم غذا هم‌هیچی