2777
2789

خیلی اذیت میشم میدم خونش با میاد خونمون

بیشتر از دو سه ساعت با هم نمیتونیم حرف بزنیم

اون تو ی دنیاس من تو ی دنیای دیگه

اون از لباس پوشیدنم رفتارم روابطم کارم کلاسام حتی ی تلفن زدنم همه چیم ایراد میگیره و قیافه چندش ب خودش میگیره و با کرشمه نگاه میکنه

شما تو این شرایط بودید یا کسی رو تو شرایط من دیدید؟چ طوری کنار بیام؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط مادرتون که جلوی دختر بیست ساله زاییده

😂😂

تو رو خدا اینقدر نگین چرا انقدر تاپیک تکراری میزنی.من نه نویسنده ام نه مغزم کشش داره هر دفعه یه چیزی بگم فقط مشکلم رو میتونم یه بار بگم🙈👈دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔  دعا کنید خوب بشه🍀🍀🍀🍀🍀بعضیا میگن چرا میگی بچه دومتم دختر باشه.دوستان دوست دارم بچه ام دختر باشه چون خودم خواهر ندارم و خانواده هم ندارم زنداداشام خیلی نامهربانن دلم میخواد دخترم یه خواه  دلسوز داشته باشه مثل دوروریام که خواهر دارن غم خوارشون هستن و مثل من بی کس نیستن 

اون دیگه جای مادرته به چشم مادر  نگاش کن

تو رو خدا اینقدر نگین چرا انقدر تاپیک تکراری میزنی.من نه نویسنده ام نه مغزم کشش داره هر دفعه یه چیزی بگم فقط مشکلم رو میتونم یه بار بگم🙈👈دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔  دعا کنید خوب بشه🍀🍀🍀🍀🍀بعضیا میگن چرا میگی بچه دومتم دختر باشه.دوستان دوست دارم بچه ام دختر باشه چون خودم خواهر ندارم و خانواده هم ندارم زنداداشام خیلی نامهربانن دلم میخواد دخترم یه خواه  دلسوز داشته باشه مثل دوروریام که خواهر دارن غم خوارشون هستن و مثل من بی کس نیستن 

اونروز بهش گفتم ناراحت شد

نباید بگی 

البته بگماااا این شانس تو 

من خاله بزرگم با خاله کوچیکم ۲۰ سال بیشتر اختلاف دارن ولی مثل دو تا دوستن خواهرت کلا عادی نیست شاید حسادت داره باهات

منم خواهرم 17 سال ازم بزرگتر بود منم خواهرم دقیقا همینطور بود الان جای مادرمه همه جوره سعی میکنه کمک ...

از خرید من از کلاسای من از ارتباط من با دوستام خندیدنم هررر چی ناراحت میشه آخه