2777
2789
ما جز یخچال و پکیج چیزی برقی نداریم باور کن تلویزیون هم زیاد روشن نیست دو روز در میان هم لباسشویی رو ...

ما هم همه اینا رو رعایت میکنیم ولی گرما و شرجی شمال چاره نداره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس شهرتون سرده شمال باشی بعد میفهمی مرداد چیه

آره شمال خیلی شرجیه آدم خفه میشه توی گرما بودم اونجا واقعا بدون کولر گازی آدم نمیتونه نفس بکشه 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

آره شمال خیلی شرجیه آدم خفه میشه توی گرما بودم اونجا واقعا بدون کولر گازی آدم نمیتونه نفس بکشه

پس میدونی چی میگم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ما هم همه اینا رو رعایت میکنیم ولی گرما و شرجی شمال چاره نداره

بله درسته حق دارین بعد ما کولر آبی داریم که مصرف برقش خیلی کمتر از گازیه

مگه برقی بوده که قبضی بیاد

۴ ساعت نبود بقیه اش بود

منم شمالم. من قبلا هر وقت میرفتم بیرون، میرفتم چندتا کار رو باهم انجام میدادم. چندتا مغازه میرفتم. خ ...

امسال خیلی گرما بیشتر بود

آب هم ماه پیش ۳۰۰ برای ما اومده این ماه بیشتربنظرم آب بها کلا زیاد شده

ساختمون ما ۱۲واحده اب مشاع هست..برا ۵۰روز ۷میلیون اومد..اخه مگه ما پتو یا قالی میشوریم..ی حمام ی ظرفشویی..کثافطا یعنی گند زدن ب همه چی..تازه بیشتز اوقات واحدا خالی ان یا مسافرتن یا اینور اونور

پس میدونی چی میگم

باور کن من خودم به شخصه رعایت میکردم تا سهمی هر چند کم داشته باشم واسه شهرهایی مثل جنوب و شمال که واقعا به برق احتیاج دارن