2777
2789

مرغ گذاشتم بپزه بعد ریش ریش کنم سرخ کنم برای لای برنج

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدو پلو با تخم مرغ😅

من عاشقشم

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
چجوریه ؟

کدو رو پوست می‌کنی می‌ریزی تو برنجت به مقدار دلخواه بعد شعلشو بالا میاری آبش که بخار شد و کامل خشک شد شعله رو کم کم می‌کنی و درشو می‌بندی تا ته دیگ کنه و به همراه نیمرو میل می‌فرمایید (شمالیا عاشق این غذان)

سلام دخترررررررررررم با تشکر

ما هنوز صبحونه نخوردیم😐

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
کدو رو پوست می‌کنی می‌ریزی تو برنجت به مقدار دلخواه بعد شعلشو بالا میاری آبش که بخار شد و کامل خشک ش ...

من رشتی هستم اولین باره می‌شنوم فکر کنم مال مازندران باشه و منظورت کدو حلوایی هست نوش جونتون باشه