2777
2789
عنوان

مامانم خیلی میناله

363 بازدید | 21 پست

از دستش خسته شدم ناله های مثلا مال سی چهل سال پیش از دست مادر شوهر کشیده

به همه هم میگه همسایه اشنا البته زندگی سختی داشته و داره ولی دیگه تهوع میگیرم

دیروز داشت میگفت منم گفتم بدبخت ما که بچگیمون با گریه و ناله های تو گذشت الانمون هم همینه خیلی بهش برخورد ولی یه حال دوست داشتن و نفرت بهش دارم 

هرچی بیشتر بناله بدی ها رو بیشتر جذاب میکنه و جو خونه مسموم میشه

تا زمانی ک اون افکار سمی گذشته رو دور نریزه میناله 

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر منم همینه اما من هیچ وقت بهش غر نمی‌زنم دلم براش میسوزه تو ۲۰/۳۰ سال پیش خودش گیره و نمیاد بیرون ، هرچی بهش میگم مادر من زندگی همه سخته ولی گذشته ها دیگه گذشته، یه مدت خوبه دوباره شروع می‌کنه که آره داداشم ۳۰ سال پیش بهم اینو گفت و...

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

دلم برای مادرتون سوخت. واکنش آدم ها به درد و سختی یکی نیست. احتمالا آنقدر آسیب دیده که براش شده یک نوع وسواس فکری و داره مدام در ذهنش مرور می کنه و به زبان میاره

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
مادر منم همینه اما من هیچ وقت بهش غر نمی‌زنم دلم براش میسوزه تو ۲۰/۳۰ سال پیش خودش گیره و نمیاد بیرو ...

اون دلش براعمررفتش جونیش خندهای ک نکرد زنانگی ک نگردمیسوزه زمانی درکش میکنی ک عفریتی مث مادرشوهرمامانت گیرت بیاد

مامان من ۳۲ سال تک و تنها هم پدربود هم مادر ..الان ۲۲روزه فوت کرده ...کاش بود کتکم میزدو درددل میکرد ...مامان من نشخوارفکری و افسردگی شدید داشت ...خدایا تن تموم مامانارو سالم و سلامت نگه دار..ب فکرشون آرامش بده ...آمین

اون دلش براعمررفتش جونیش خندهای ک نکرد زنانگی ک نگردمیسوزه زمانی درکش میکنی ک عفریتی مث مادرشوهرماما ...

آره منم دلم براش میسوزه اما خوب ماجرا ها خیلی وقته که تموم شده اگه آدم بخواد هی بهشون فکر کنه خیلی عذاب میکشه من واسه خودش میگم واقعا قلبم درد میگیره میبینم مامانم یا حتی بابام واسه یه مشت فامیل آشغال حالشون بده. البته مامانم الان تحت نظر روانپزشکه خیلی بهتر شده قبلاً بدتر بود

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

سابیده نشه زمانی درکش میکنی ک گوشه ی خونه مث زندان بیصدااشک میریزی ک تک تک حرفاش میادجلوچشات درصورتی ...

من که خاهرشوهرام تا شروع کردن اذیت کردن قطع رابطه کردم .ولی مشکلات گذشته باید ازشون گذشت واسه یه مشت ادم بدردنخور ذهنشو کثیف میکنه