2777
2789

امروز صبح زود بیدار شدم رفتم حساب باز کنم بد ۲ سال ک دلم میخواست شوهر من هر روز بهش گفتم امروز فردا کرد تا خودم گفتم میرم پریروز گفت باشه هر روزی رفتی زودی بیای منم برم سرکار امروز صبح رفتم بد ۳ ساعت ک اسیر شدم اخر بانک گفت سیستم قطعه برو فردا بیا حساب بزنم کارت بهت بدم نصف کاراشو انجام دادم چون ی قانون جدید براش درست کرده بودن الان اومدیم خونه صدا اقا زدم بره سرکار بهم گفته کجا بودی گفتم رفتم بانک این کارو کردم اون کارو کردم همرو براش توضیح دادم چشماشو باز نکرده برا خودت سرخود شدی بیخود رفتی دیگ هیجا نمیری تازه با اسنپ رفته بودم بهم گفت معلوم نیس چ کار کردی کجاها رفتی اشکم در اوند ولی بروش نیاوردم اخه من دوتا بجه سیر بشیر دارم‌ به غیر از خودشو مامانم هیچ مخاطبی نداره حتی همه دوستامو بد ازدواج ترک کردم ک ب زندگیم برسم اما بیخودی بهم شک میکنه منم دلم شکسته گفتم خوبه همرو برات تعریف کردم طلا ک پاکه چه منتش به خاکه تو منو میشناسی من اهل هیچ یک لزین کارا نیستم و از پنهون کاری متنفرم خیلی  به شدت اخلاقش بد شده نمیشه باهاش حرف زد کم حوصلس اخلاقش گند شده منم خب دارم همه جوره سازگاری میکنم اما دیگ حوصلمو سر اورده خستم کرده مخصوصا اینک ب من وصله میچسبونه یا تهمت میزنه

هر ادمی به یه نفر احتیاج داره که براش مثل بقیه نباشه وگرنه بقیه که زیادن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرای بدبختازتون ناراضی هستن همیشه

فلا ک ما  همیشه ناراضی بودیم همه جوره داریم سازش میکنیم اخر بدهکار میشیم ی متخصص مغزو عصاب بود میگفت ی  نمیم کره مغز مردا غیر فعاله حالا به حرفش پی میبرم

هر ادمی به یه نفر احتیاج داره که براش مثل بقیه نباشه وگرنه بقیه که زیادن
فلا ک ما همیشه ناراضی بودیم همه جوره داریم سازش میکنیم اخر بدهکار میشیم ی متخصص مغزو عصاب بود میگفت ...

خب مرد اونیه کاری کنه خانمش ازش راضی باشه و بوجودش افتخار کنه.

باید ممنون زحمات شما بود