2777
2789

سلام بچها من به اجبار خانواده رفتم تجربی (ب اجبار مامانم) الان دهم رو تموم کردم میرم پایه یازده ۲ تا تجدید آوردم (شیمی و فیزیک )بقیه درسا ام فقط در حد پاس شدن نمره گرفتم الان خاستم تغییر رشته بدم خیلی برام سخته این رشته گفتم هرچی باشه جز تجربی رفتم مدرسه میگه وقت تغییر رشته تموم شده بخدا نمیدونم چه غلطی بکنم من چجوری ۳ سال این رشته رو ادامه بدم تهشم هیچی نشم ن دانشگاهی قبول شم ن هیچی فقط ۳ سال عمرم تلف میشه کسی بوده تغییر رشته داده باشه بعد از اینکه وقتش تموم شده باشه ؟ میگم برم آموزش پرورش خواهش تمنا کنم میزارن الان امتحان تغییر رشته بدممم😭😭😭

واسه رسیدن به عشقم برام یه صلوات میفرستی ؟ لطفا ♥️🥺

من دختر خالم امسال میره دوازدهم همین یک ماه پیش از ریاضی رفت تجربی مگه میشه وقتش تموم شه اصلا همچین ...

ن برا امسال تموم شده یعنی باید تا سال دیگه صبر کنم نمیتونم یه سال دیگه هم از عمرم تلف کنم بعد برم انسانی یا هر رشته دیگه ای 😑💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا پایه یازدهم وقت داری

خب الان رفتم‌میگم‌میخوام تغییر بدم‌میگم‌نمیتونم اینو ادامه بدم میگه وقتش تموم شده دیگه امتحانشو گرفتن دیر اومدی 

خب الان رفتم‌میگم‌میخوام تغییر بدم‌میگم‌نمیتونم اینو ادامه بدم میگه وقتش تموم شده دیگه امتحانشو گرفت ...

از آموزش و پرورش منطقه پیگیری کن

سلام دخترررررررررررم با تشکر