فکر کن شاغلی همسرت شغل آزاد داره کارش فعلا اوکی نباشه ولی اونجوری هم که تو دلت بخواد برا کار تلاش نم ...
ماشین اگ برای اینکه شوهرت بتونه کار کنه عوض کنی ی چیزی یا نه ارزش نداره بخاطر ماشین طلاهاتو بدی همین ماشین مگه چشه اگ بخوای سرمایه کنی فقط زمین یا خونه ک بتونی ازش سود کنی یا ی کارو شغلی راه بندازی اونمخوبه......
زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ولی خودم دو دلم میگم تلاش همسرم کم ماشینم من عوض کنم کلا همشه دلگرم من میشه
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
ن همسرم مغازه پوشاک داره کار داره فعلا مشتری خیلی ندارهخانوادم میگن ماشین بخرید دیگه ماشینتون خوب نی ...
بنظر من سرمایه کن ماشین همین فعلا براتون کار میکنه اگ پولت در حدی هست ک ی خونه یا زمین بخر کبعدا سود روش بیاد چون ماشین همین براتون کار میکنه مگه همین چشه اخه اگ خرابه ی چیزی ولی اگ سالمه کار میکنه همون خوبه این پولو میتونی جنس بیاری برای شوهرت یا مثلا انلاین شاپ بزنی برای شوهرت شاید فروشش بیشتر شد کلا من میگم اقتصادی فکر کن تو این زمونه سعی کن از پول پول در بیاری
زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
خوب بستگی داره اگر همسرتون ادم درست و پاک و سالمی هست اگر قدر شناس هست این کار بکنید مطمعنن جایی نمی ...
همه اینا که گفتی رو هست
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
بنظر من سرمایه کن ماشین همین فعلا براتون کار میکنه اگ پولت در حدی هست ک ی خونه یا زمین بخر کبعدا سو ...
ببین من خونه دارم یه باغچه 600 متری هم داریم
پولم اندازه یه ماشین ن بیشتر فقط به خاطر رفتارهمسرم دو دلم
بنظر من سرمایه کن ماشین همین فعلا براتون کار میکنه اگ پولت در حدی هست ک ی خونه یا زمین بخر کبعدا سو ...
اصلا تو کارهمسرم نمیبرم چون مدیریت نداره فقط بین ماشین و طلا دودلی بهش گفتم مدیریت مغازه و مخارج خونه با خودته
بازار کار خرابه واقعا شاید اونم مقصر نیست من خودم مغاژه داشتم جمع کردم
اره من حق میدم بهش
من طی رفتارهای 15 سالش دارم میگم