2777
2789
عنوان

امروز روزیه که عزیزترین های زندگیم باهم آسمونی شدن🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 74 پست
خانواده تون 4 نفره بود ؟

یه خواهر دیگه دارم

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

عزیزم با دیدن تاپیکت اشکم دراومد باورم نشد سنت کم ولی ماشالله این همه قوی هستی خدا پشت و پناهت باشه ...

قربونتون بشم عزیزم

خدارحمتشون کنه. من خودمو واقعا قوی نمیدونم انقدرآدمایی. هستن ک شرایطشون بدتر ازمنه.

مهم کم نیاوردن وزندگی عادی کردنه. شما هم اززندگیت لذت ببر وخوش باش

دنیا دوروزه😍🙂

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم😍😍چه خوب پیداتون کردمبلههنه من تاپیکام محتواهای بدردنخوری دارن🫠اینم دلی بود که نوشتمچقدر بهت ...

میخواین درخواست بدم خصوصی صحبت کنیم راحتتر باشین؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
مراقب خودت و خوبیهات باش

شماهم همینجوووررر😍😍عزیزممم

میخواین درخواست بدم خصوصی صحبت کنیم راحتتر باشین؟

دوست عزیز درخواست نمیتونم قبول کنم

شرمندم

ولی تاپیکتون رو سیو میکنم حتما شرکت میکنم🤍

من زیاد میام نی نی سایت

قربون دل مهربونتون بشمخدارحمتش کنهدوستم مرگ هیچ وقت عادی نمیشه اما مهم تر از همخ برگشتن به زندگی عاد ...

فدات بشم دختر گلم خیلی مهربونی من واقعا از حرفات امید گرفتم البته بیشتر به خاطر دخترم ۸سالشه میخوام کنار بیام با این غم بزرگم من ۴۶ سالمه بینهایت ببنهایت سختی فقر بی کسی ...کشیدم خدا میدونه من و خواهرم چیا کشیدیم بزرگ شدیم اما همین الان به خواهرم قول میدم دیگه گریه نکنم آخه میاد تو خوابم بهم میگه من زنده ام توروخدا گریه نکن.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

فدات بشم دختر گلم خیلی مهربونی من واقعا از حرفات امید گرفتم البته بیشتر به خاطر دخترم ۸سالشه میخوام ...

وااای عزیزممم😍چقدر خوب که خواب خواهرتونو میبینین

ببینین خودشم از حال بد شما اذیت میشه

تمام تلاشتونو برای موفقیت دخترتون ورابطه ی خوب باهااش کنین

با مامانای دوستای دخترتون برین بیرون باهمستون وقت بگذرونین 

بخدا سختیا موقتن زندگی هم قشنگیای خودشو داره😍

ازهمین الان تثمیم بگیرین کارهایی رو انجام بدین که حالتون رو خوب میکنه

وگرنه بله آدم بخاطر غم هاش گاهی اوقات مجبوره سوگواری کنه

دوست عزیز درخواست نمیتونم قبول کنمشرمندمولی تاپیکتون رو سیو میکنم حتما شرکت میکنم🤍من زیاد میام نی ن ...

خب چرا قبول نمیکنین؟ من هویتم واقعیه. یعنی اسم کاربریم اسم و فامیلیمه!

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.