2777
2789

با کلی قلب و قربون صدقه دیگه

الان این یعنی چی؟

اصلا درک نمی‌کنم این جمله رو

اللهُ یکفی... 

مردا همشون مغز فندقین باور کن....

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی بازی روانی... یعنی بجای اینکه دلیل قهرو بفهمه تلاش کنه برای حفظ رابطه با قلب و گل قربون صدقه چیزای خر کننده رنگی رنگی سرپوش رو مشکلات بذاره در لفافه فرار کنه صوزت مساله رو پاک کنه نباید اجازه بدی

شوهر من اون اوایل ازدواج میگفت قربون صدقه ات برمممم من😐این مثلا اوج محبتش بود 😬😂سرشو بخوره....

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

یعنی بازی روانی... یعنی بجای اینکه دلیل قهرو بفهمه تلاش کنه برای حفظ رابطه با قلب و گل قربون صدقه چی ...

خب من ننوشتم دلیل رو گفته

دلیلشم خوب بوده

حالا این جمله مسخره یعنی چی 

خیلی بدم اومد

هنوز هیچ واکنشی نداشتم 

اللهُ یکفی... 
یک آهنگ هست طبق همون داره میگه، اخم نکن بهت نمیاد اون وقت دلم تو رو نمیخواد

الکیییی 😂😂

معلوم شد پس کی مغز فندقیه🤕😂