2777
2789
بدعت چی؟!دین، احکام داره...دین فقط اعتقاد نیست. مجموعه ای از رفتارها و سبک زندگی هم هست! ایشون براش ...

بعد اونوقت اون احکامو کی وضع کرده؟؟؟ خداوند در قران امر به نماز کرده ندیدم بگه کجاتو بذاری رو مهر قبول میکنم یا نه،،،،خدارو با احکامتون کوچیک نکنین لطفا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد اونوقت اون احکامو کی وضع کرده؟؟؟ خداوند در قران امر به نماز کرده ندیدم بگه کجاتو بذاری رو مهر قب ...

احکام رو پیامبر خدا و اهل بیت برای مردم شرح دادن.

قول و فعل و تقریرشون

بعد از طریق فرزندان و شاگردان و اصحاب، این احکام به ما رسیده

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
ما که ناخن گذاشتیم عمل های زیبایی مختلفی هم رو صورت انجام دادیم نمازمون هم میخونیم حالا دیگه اداب غذ ...

هنوزم میگم هر کاری آدابی داره و انسان با دلم می خواهد ها نمی تونه به دستور خدا عمل کنه  اینا حرف من نیست 

حرف همون خدایی که میگی قیامت قضاوت میکنه هست 

نمیشه هر کار دلمون میخواد انجام بدیم 

طهارت میدونی چیه ؟تا طهارت نداشته باشی غسل و نماز و وضو باطلِ 

اینا نظر شخصی خودم نیست خدا تو قرآنش گفته 

شما هم بابت کامنت و حرفی که زدی میتونی بگی نظر شخصیت نیست و خدا گفته ؟

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴