2777
2789
عنوان

دوست ندارم به حرف مامانم گوش کنم

82 بازدید | 8 پست

بچها حالم داره از خودم بهم میخوره 18 سالمه خیلییی زود تحت تاثیر بقیه قرار. میگرم خیلییی زود عصبی میشم برای یکسری از موارد دوست ندارم به حرف مامانم گوش کنم چون بار ها ضربه خوردم از حرفاش اما نمی تونم بدترین ضربه عمرم رو مامانم بهم ضد با اون حرفهای مضخرفش وقتی هم بهش میگن فورا میزنع زیرش بنظرتون چطوری این اخلاقمو ترکش کنم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر منی

میدونی چه عزیزم من یک اشتباه خیلییی بزرگ تو زندگیم کردم که همیشه اول مامانم رو مقصر می‌دونم چون من اون لحظه فقط ۱۴ سالم بود بدترین ظلم رو در حق من کرد اما هیچوقت نپذیرفت که مقصر خودشه که مشکل از اونه 

میشه بیاین تورخدا تاپیکم خیلی واجبههه

عزیزم تاپیکتون قفله 

اما بزار من نظرم رو بهت بگم 

میتونم دلیل ابراز علاقتون رو بدونم ؟ اونم تو همچین شرایطی که خانمسون رفته؟ یک لحظه خودت رو بزار جای اون زن آخه یکم انسانیت ،،،، من نمی‌خوام بهت حس عذاب وجدان بدم اما اینکه حتی از کارت پشیمون نیستی آدم رو متعجب می‌کنه واقعا با چه عقلی به مردی که خودش خیانتکاره و ازدواج کرده ابراز علاقه کردی ؟