2777
2789
عنوان

با من که بود قلب نزاشت ولی برای اون گذاشت🙂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 30 پست
منو راهنمایی کنید شوهرم تازه ده روزه اینستا نصب کرده بعد من چون بهش شک داشتم رو اکانتشم حالا به ۵ نف ...

بچه نداری جدا شو

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سر در گمم دلم میخواد بزنم بکشمش کم اذیتم نکرده

اگه واقعا به ستوه اومدی بهتره جذا بشی اگه بچه داشتی نمیگفتم جدا شو اما وقتی کسی به بار کاری کرد بازم می‌کنه حالا هرچی.

شمام قبل اینکه به بچه رو بدبخت کنی خودتو نجات بده

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

اگه واقعا به ستوه اومدی بهتره جذا بشی اگه بچه داشتی نمیگفتم جدا شو اما وقتی کسی به بار کاری کرد بازم ...

۴ ساله ازدواج کردم دوسومشو اشک ریختم.عقل میگه جدا شو.دل و پام نمیکشه برای دادگاه.دعام کنین

منو راهنمایی کنید شوهرم تازه ده روزه اینستا نصب کرده بعد من چون بهش شک داشتم رو اکانتشم حالا به ۵ نف ...

بخاطر اینستا؟؟؟ خو بشین حرف بزن باهاش خط قرمزاتونو روشن کنین و حد و حدوداتونو مشخص کنین بخاطر چیزای بیخود یک زندگی رو خراب نکنین

۴ ساله ازدواج کردم دوسومشو اشک ریختم.عقل میگه جدا شو.دل و پام نمیکشه برای دادگاه.دعام کنین

امان از دل، بزن تو گوش دلت مرگ یه بار شیون یه بار مگه چندبار قراره زندگی کنی؟!!!امیدت به خدا باشه بهترین ها برات رقم میخوره فدات بشم❤️🫂

بخاطر اینستا؟؟؟ خو بشین حرف بزن باهاش خط قرمزاتونو روشن کنین و حد و حدوداتونو مشخص کنین بخاطر چیزای ...

خیلی چیزا سمیه.بمن اصلا محبت نداره.ولی اونجارو میبینم...اصلا بمن زنگوپیام نمیده تو خونه اصلا حرف نمیزنیم باهم.تو خرجی خیلی اذبت میکنه.دخالت خانوادش.میگه سه دونگ خونم بزنم اسم مادرم میگه به تو اعتماد ندارم وای خدا میدونه چقد اذیت کرده بی مسئولیت هنوز مسافرت نبرده یه کادو بهم نداده یه تبریک تولد نگفته فکن یه ماهه کولرو باز کرده اونم ابیه زیر ظرفشویی داره لوله میترکه لگم لگن اب میبرم خالی میکنم اصلا انگار ن انگار خود...ار...یی میکنه

خیلی چیزا سمیه.بمن اصلا محبت نداره.ولی اونجارو میبینم...اصلا بمن زنگوپیام نمیده تو خونه اصلا حرف نمی ...

😥😥😥😥

چقدر دردناکه.

اگه باهاش حرف زدی و نخواسته جبران کنه و تغییر کنه حق داری انتخابتو تنهایی بکنی و تصمیمتو بگیری. برات آرزو میکنم بهترینها رو از دستان خدا هدیه بگیری

😥😥😥😥چقدر دردناکه.اگه باهاش حرف زدی و نخواسته جبران کنه و تغییر کنه حق داری انتخابتو تنهایی بکنی ...

جالبه ک اصلا اهل عذرخواهی و دلجویی نیست شایدم خودم مقصر بودم خیلی بهش بها دادم.حتی بیماریاشو از چشم من میبینه.خستم بینهایت.ممنونم عزیزم.اینا خیلی کماش بودن...مثلا وامو یبار ریخت حساب خواهرش رمز عابربانک عوض میکرد اووووو

جالبه ک اصلا اهل عذرخواهی و دلجویی نیست شایدم خودم مقصر بودم خیلی بهش بها دادم.حتی بیماریاشو از چشم ...

من راستش دیروز شد دومین سالگرد طلاقم سه تا بچه هم دارم همسرم خیییلی خوب بود ها خیلی احتراممو داشت چشم و دل پاک باغیرت خانواده دوست اجتماعی بود اهل کادو دادن تبریک گفتن مناسبها و همه چیز تمام بود فقط بخاطر ورشکستگیش اعتیاد پیدا کرد و سه بار رفت کمپ وقتی نتونست خودشو نجات بده علی رغم دوست داشتنم جدا شدم به یک دلیل آرامش خودم و بچه هام. خیلی هم اذیت شدم تا اینکه به زندگی عادیم برگردم اما شما که خیلی چیزا رو تحمل کردین پس جا داره به صبوریت احسنت بگم. انشاالله خدا خودش بهترین تقدیرها رو واست رقم بزنه از ته قلبم واست صلوات فرستادم

من راستش دیروز شد دومین سالگرد طلاقم سه تا بچه هم دارم همسرم خیییلی خوب بود ها خیلی احتراممو داشت چش ...

قربونت برم عزیزم.تازه اون میگه تو خیلی پرتوقعی نمیتونم خرجتو بدم!خییییلی بساز و قانعم یحورایی تو دهن همه افتادم که قانعم .کاش اینم معتاد بود ولی بهم محبت میکرد.چقدر خوبی کردم بهش ....🌺🌺🌺🌺

من راستش دیروز شد دومین سالگرد طلاقم سه تا بچه هم دارم همسرم خیییلی خوب بود ها خیلی احتراممو داشت چش ...

کلا ۴۰ کیلوعه من ۷۰.بمن میگه خوشگل نیستی خوشتیپ نیستی😅😅بعد تو اینستا به یکی ک از خودش ۶ سال بزرگتر پیام داده!!!سال اولی همه بهم میگفتن این چه اتنخابیه جون نداره فلانه ولی من برام مهم نبود البته انتخاب مادرم بود که الان پشیمونه