2777
2789
عنوان

خیلی وقط بود نی نی سایت نمیومدم حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 33 پست
حقیقت این ی عده به باحیا بودن پوشش درست میگن املی و عقب مونده بازی درحالیکه واقعیت اینکه آزادی به ل ...

تفاوت آدم ها رو باید بپذیریم و انتقاد پذیر باشیم 

به نظر من آزادی اینه 

نه اینکه همه به زور مثل هم باشن 

هیییچ مردی !! هیچ مردی! هیچ وقت تو تاپیک من شرکت نکنه              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا آزادی رو چطور معنا کنی 

زن وقتی آزاده که نگاه جنسیتی بهش نشه 

حالا چطور ؟ با دیده نشدن زیبایی های ظاهری

تنها وقتی کمالات دورنی و اخلاقیش دیده میشه که

زیبایی های ظاهری پوشونده بشه

در ضمن تردز اصلا فضای جالبی نداره فکر نکن چون راحت عکس از همه جاشون میذارن و پاک هم نمیکنن یعنی آزادن 

اتفاقا این عین در بند بودنِ 

بندِ ظواهر اینطور  جامعه رو به قهقرا کشونده

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

ای وای 😂

به جای تو یه مدته تو نی نی سایت اومدم روانم بهم ریخته بس که اینجا آدم روانپریش و عقده ای و زندگی خراب کن و چیزای بد یاد هم بدن وجود داره 🤮 فهمیدم نصف کارای زشت و بی شعوری رو خانوما از همینجا بهم یاد میدن و زندگی براشون فقط طلاق گرفتن و حال مردا رو گرفتنه خانواده شوهرا از دم همه افعی و اخ و پیف 

ولی متاسفانه معتاد شدم نمیتونم برم از اینجا 

تا حالا هیچ جایی مثل اینجا ندیدم تعداد افراد سطح پایین اینقدرررر زیاد باشه البته که آدمای خوب و درست حسابی هم هستن ولی تعدادشون کمه متاسفانه 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
تا آزادی رو چطور معنا کنی زن وقتی آزاده که نگاه جنسیتی بهش نشه حالا چطور ؟ با دیده نشدن زیبایی های ظ ...

خب هر انسانی خودش تعیین میکنه که بهش نگاه جنسیتی بشه یا نشه . یا اینکه چقدر نگاه جنسیتی بهش بشه مرد و زن هم نداره 

درسته قوانین تا حدودی دست و پا گیر هستن  ولی هر آدمی این قدرت رو داره که چجوری خودش رو به مردم معرفی کنه 

تو تردز آزادی بیان بیشتری هست به هر حال 

این همه تاپیک از ما بهترون برات زدن؟؟؟؟ همش که تو سایت بودی چطور میگی خیلی وقت سایت نیومدی ؟

دوربین رو من نصب نکردی که باهوش 

اصلا بودم یا نبودم بحث اینه مگه 😒

خب هر انسانی خودش تعیین میکنه که بهش نگاه جنسیتی بشه یا نشه . یا اینکه چقدر نگاه جنسیتی بهش بشه مرد ...

همین منم منم ها ما رو کشوند به جاده خاکی 

دخترِ خوب نظر من یا تو مهم نیست 

خدا قرن ها پیش نظرش رو در مورد حجاب و خلقت زن و مرد گفته 

ما کی باشیم که رو حرف خدا حرف بیاریم

اگه خط قرمز های خدا رو رد کنیم دودش اول تو چشم خودمون میره 

همچنان که اگه یه نگاه به جامعه کنی متوجه حرفم میشی...

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

همین منم منم ها ما رو کشوند به جاده خاکی دخترِ خوب نظر من یا تو مهم نیست خدا قرن ها پیش نظرش رو در م ...

برو بابا از خواب رویایی بیدار شو 

مردم کجان تو کجایی هنوز گیری روی دو تار مو 

خدا هیچ کجا نگفت همه تو کشور اسلامی باید روسری سر کنن اگه نکردن جریمه بدن یا فلان بشن 

هیچ کجا نگفت مسلمانان باید فلان محدوده حجاب داشته باشن 

اینا حرف آخونده . حرف تو دهن خدا نزار 

من گفتم آزادی تو گفتی حجاب 😂