2777
2789
عنوان

دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 47 پست
عزیزم معلوم نیس این مردا چی میشه یهویی جنی میشن ذکر یا ودود روهزار بار بخون خودش میاد آشتی

قهر باشیم بهتره...اعصابم آرومتره

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من خودمو گذاشتم جای شما نظر دارم من بودم بچمو حق و حقوقمو میگرفتم میرفتم دنبال زندگیم!شما باید ...

بچمو نمیده وگرنه نه پول میخوام نه هیچی اگه بچمو بده میرم پشت سرمم نگاه نمیکنم نمیتونم بدونه پسرم زندگی کنم

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
بچمو نمیده وگرنه نه پول میخوام نه هیچی اگه بچمو بده میرم پشت سرمم نگاه نمیکنم نمیتونم بدونه پسرم زند ...

بچتون باید زیر 3 سال باشه دیگه!نمیتونه تا 7 سال ازتون بگیره!

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  

واقعا سردرد گرفتم از بس گریه کردم...پیشه بچمون میگه مامانت ازت خوشش نمیاد پسرمو ازم  دور میکنه

واقعا سردرد گرفتم از بس گریه کردم...پیشه بچمون میگه مامانت ازت خوشش نمیاد پسرمو ازم  دور میکنه

چرا فرت زود بچه میارین فرتی تا میرین منم دو سال و هفت ماهه ازدواج کردم ولی بچه ندارم

پسرم ❤❤😍😍😘😘
خب پس بگیر برو دیگه خواهرم زندگی به زور که نمیشه

اره راس میگه . مردی که اینجور وقیحانه بگه برو .بنظرت ادامه دادن باهاش فایده داره؟

البته واقعا نگفتی چرا اینجورمیگه توکاری کردی چیزی گفتی یا دلشو شکستی بالاخره یکچیزی شده خب

مرد خوب .. مردیه که هنوز لو نرفته!
بچتون باید زیر 3 سال باشه دیگه!نمیتونه تا 7 سال ازتون بگیره!

ازاون به بعدش چی؟؟اونموقع هم بهم احتیاج داره..مادرشوهر و خواهرشوهرم عصبی هستن بره پیش اونا بدبخت میشه..خودم بدبختی بکشم بهتره تا پسرم زجر بکشه

خاااک تو سر مرد جماعت کنم که شعور و غیرت براشون نمونده.منم بعد شیش ماه شب عیدی اومدیم شهر خودمون خونه مادرم.از صبح پاشده دیوونه شده.جلو مادرم آبرومو برد.انقدر از من بد گفت و دروغ بهم بست.یهدفه موندم چش شد.

احساس میکنم دردش خونه ما موندنه.آخرش گفتم پاشو برو خونه ننت چی میخوای از جونم آخه.شب عید خانوادمو به گند کشید

خدایا ناامیدم نزار
چرا فرت زود بچه میارین فرتی تا میرین منم دو سال و هفت ماهه ازدواج کردم ولی بچه ندارم

واقعا عاشق بچه بودم زندگیمم با شوهرم خیلی خوب بود

اره راس میگه . مردی که اینجور وقیحانه بگه برو .بنظرت ادامه دادن باهاش فایده داره؟ البته واقعا نگفتی ...

گفتم که مریض بودم نمیتونستم بهش برسم بخاطر همون...البته اینم بگم یه ادمه کاملا شکم پرست و بددهنیه

ازاون به بعدش چی؟؟اونموقع هم بهم احتیاج داره..مادرشوهر و خواهرشوهرم عصبی هستن بره پیش اونا بدبخت میش ...

تا 4 سال دیگه کی مرده کی زنده اصلا شاید قوانین عوض شد!!!مطمئن باش تا 4 سال دیگه زن میگیره زنش هم بچشو از زن دیگه قبول نمیکنه!!!یه جورایی خودت میترسی بچه رو بهونه میکنی!!الانم بچه داره تو محیط پرتنش بزرگ میشه فرقی نمیکنه!

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  
امروز اینجا چه خبره!!!!واه!

بدبختیه زنای ایرانی که همش باید وردست باشن

تا 4 سال دیگه کی مرده کی زنده اصلا شاید قوانین عوض شد!!!مطمئن باش تا 4 سال دیگه زن میگیره زنش هم بچش ...

واقعا میترسم درسته همش دعوا میکنیم ولی واقعا دوسش دارم