2777
2789
عنوان

اینا یعنی چی کسایی که زبان بلدن

95 بازدید | 9 پست

فک کنم سبک یادگیره زبانه.کدوم بهتره اصلا یهنی چی هرکدوم تو چه سطحی هستن به سنو  سال مربوطه آیا؟من صفره صفرم انگلیسی.۱۵ سالمه.کدوم سبک باید بخونم؟مخصوص کسایی هست که کلاس میرن؟

جامپ

بیسیک

استارت

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جامپ بیسیک و استارت سه تا مقطع در کانون زبان ایران هستن

شما اول میری دو ترم استارت میخونی با اصول اشنا میشی، بعد تعیین سطح میدی و از یه مقطع زبان شروع میکنی به خوندن

جامپ از مقاطع زبان برای نوجوانان و کودکانه و برای شما نیست. شما احتمالا از بیسیک یک( Basic 1 ) شروع کنید به خوندن زبان.

مقاطع به ترتیب

Basic 1,2,3

Elementary 1,2,3

Pre intermadiate  1,2,3

Intermadiate 1,2,3

High 1,2,3

Advanced 1,2,3

جامپ بیسیک و استارت سه تا مقطع در کانون زبان ایران هستنشما اول میری دو ترم استارت میخونی با اصول اشن ...

مرسییی.اخه با بیسیک میفهمم؟چون صفره صفرم.تو مجازی  اکثرا از چه سطحی اموزش میدن؟مثلا اپای اموزشی یا ویدیو ها.باید سرچ کنم؟

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

همه سطح مبتدی ان

فقط منظورش واسه تعیین سنه نه؟

مرسییی.اخه با بیسیک میفهمم؟چون صفره صفرم.تو مجازی اکثرا از چه سطحی اموزش میدن؟مثلا اپای اموزشی یا و ...

نه نگران نباش فقط خوب بخون

اره با بیسیک میفهمی

فقط ترجیحا اول از همه خودت با الفبا اشنا شو و یکسری کلمات پایه پایه مثلا هر حرف الفبا دو کلمه پرکاربرد رو یاد بگیر

کتاب primary از انتشارات کانون زبان ایران هست ، قدیمیه. و اصول اولیه اولیه زبان انگلیسی رو خیلی اصولی و خوب اموزش میده.

نه نگران نباش فقط خوب بخوناره با بیسیک میفهمیفقط ترجیحا اول از همه خودت با الفبا اشنا شو و یکسری کلم ...

مرسی🥰🥰