2777
2789
عنوان

با این بابای بی فرهنگم چیکار کنم

171 بازدید | 10 پست

بابام خیلی بی ادب و بی تربیته 

اصلا بلد نیست چه جوری با منو خواهرمو مامانم حرف بزنه . 

یه روز داشتیم می‌رفتیم مهمونی من اومدم کفشامو از جا کفشی بیارم بیرون  چون جا کفشی زیره قفس پرنده هاش بود وقتی رفتم کفشامو بردارم پرنده هاش ترسیدن بعد بابام دید و شروع کرد به فحش دادن دختره ... حروم زاده ، مادر ... و... 

بعدم گفت براچی از صبح کفشاتو بر نداشتی  

با خواهرمو مامانم هم همین جوری یه کلا 

دیوونه  یا بیشتر وقت ها که تو جمع هستیم بهم که می‌ریزه  مسخره ام می‌کنه ( مثلا انگار داره باهات شوخی می‌کنه )

واقعا نمی‌دونم باهاش چیکار کنم وقتی فحش هم میده من نمیتونم چیزی بگم چون بدتر عصبانی میشه ممکنه بزنه یک چیزی رو بشکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا باورتون میشه که تا حالا یک بار هم باهاش منطقی 

درمورد یک موضوع صحبت نکردم 

چون می‌دونم اخلاقش چه جوریه اگه بخوام این طوری باهاش حرف بزنم همه چیز رو به شوخی و مسخره میگیره حتی ممکنه عصبانی هم بشه