2777
2789
عنوان

بنظرتون من آدم بدی هستم 🥲😢

41 بازدید | 3 پست

من یطوریم که معمولا خجالتی ام و آروم اما گاهی اوقات عصبانی ام میشم سو تفاهمم برداشت میکنم مثل هر آدم دیگه ای . بد دهنی ام میکنم اما تا اینکارو میکنم بقیه میگن تو آدم بد بدردنخوری هستی و دیگه تو ذهنشون نفرت ازم پیدا میکنن . ولی اونا نمیفهمن که هر آدمی ممکنه احساساتی داشته باشه . نظر شما چیه ؟ تنها عیبم اینه که زود عصبانی میشم و بدبینم

ضربه میبینی قوی شو تو مثله مجردی منی

چیکار کنم‌؟ راستشو بخای همش هم از اطرافیان حرف میشنوم مثلا تا خواستگاری میاد واسم سریع میگن تو اخلاقت بده بدرد نمیخوری نمیدونن چه آسیبی به اعتماد به نفسم زدن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیکار کنم‌؟ راستشو بخای همش هم از اطرافیان حرف میشنوم مثلا تا خواستگاری میاد واسم سریع میگن تو اخلاق ...

برو سر کار کاری که با آدمای زیادی سر و کار داشته باشی معاشرت زیاد کن برا خودت دوست پیدا کن بگرد باهاشون به خودت زیاد برس اگه میتونی ژل تزریق کن لباسای رنگارنگ بپوش متاسفانه همچین کسایی محبوبن بین مردم، برای داشتن تو باید التماس کنن تو بهترین دختر دنیایی

اگه میتونی مشاوره برو

تا اطلاع ثانوی تا زمانی که خودتو دوست نداشته باشی اعتمادبنفستو زیاد نکنی ازدواج نکن

تو کپی منی الان من دارم طلاق میگیرم دور از جونت

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!