چرا انقدر زیاد شده؟!؟ دیگه ما دخترای مجرد با هرکی آشنا شیم باید پارتی تو ثبت احوال داشته باشیم امارشو دربیارن که متاهل نباشه! چرا اقایون انقدر تو فیلم بازی کردن ماهر شدن؟ یارو شناسنامه سفید به من نشون داده، باز دمم گرم بخاطر تجربه قبلی به اون شناسنامه قانع نشدم و رفتم امارشو دراوردم!!! حالا امیدوارم شماره زنشو بتونم پیدا کنم برم بهش اطلاع بدم بلکه بدونه با چه نکبتی زندگی میکنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بعد خانومای متاهل بیان بگن تقصیر ما زناست که شوهرشون خیانتکار شده! بابا بخدا اکثر ماها نمیدونیم با چه اشغالایی طرفیم! چرا جامعه اینجوری شده؟ پسرای مجرد همسنو سال من که اکثرا ازدواجی نیستن و دنبال دختربازی و عشق و حال و دراگن، اونایی م که ادای ازدواجی بودن درمیارن تهشو میگیری میبینی زن داره یا کلا دختربازه و دنبال گول زدن دختراست که به خواسته ی کثیف و حیوانیش برسه
دقیقا سر همین چیزا تا حالا با کسی رل نزدم و پسر می بینم حتی نگاه نمی کنم😐حالا چه اتفاقی افتاده ب ...
خب اخه منم چندین سال مثل تو بودم، الان ۲۷سالمه و دارم به این فکر میکنم تا کی بخوایم ادای دخترای قوی و مستقل دربیاریم و تنها بمونیم! من که از تنهایی واقعا خسته م، از رابطه ی سالم یا ازدواج هم ناامید
نه قبول ندارم . شما برو آمار زن های شوهر دارو ببین
منم حرف شمارو قبول ندارم، هیچ جایی برای دراوردن آمار صحیح وجود نداره متاسفانه احتمالا خانومای اطراف شما اینطوری بودن، ولی چیزی که همه ی ما تو جامعه داریم میبینیم تعداد بسیاربسیار زیاد مردای خیانتکاره!