یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️
هر چی میگم بر دار خیلی ضایس میگه همینم مونده مثل زنا ابرو بردارم
اگه برداره هم چهرش باز تر میشه هم خوشگل تر
هعییی بعضی وقتا میوفتم به جون ابرو هاش با موچین سه چهار تا از تاره موهاشو میکنم کلی ذوق میکنم 🥹😂
چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!
واییی تو امممم 😂😂😂😂😂 دقیقا همین حرفو میزنه باید به فکر چاره ایی باشیم اابته شوهرم از پدرش هم یه ...
ولی خب به نظر من حق دارن
چون تا الان ۲۵ ساله دست به ابروهاشون نزدن میترسن یهو وسطشو بردارن مردم یه جور بدی نگاهشون کنن
باید بعضی وقتا موچین بگیری دستت بری بالا سرش دو سه تاشو بکنی ، یواش یواش بیشترش کنی😂
چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!