2777
2789
عنوان

بی بی چک

131 بازدید | 16 پست

خانما من ۹ روز از موعد پریودم گذشته. با سابقه تنبلی تخمدان و عقب افتادن پریود. امروز عصر یه بی بی چک زدم همون لحظه یه خط افتاد منم سریع گذاشتمش کنار. بعد از ۳ ساعت اتفاقی دیدم دو خط پررنگ شده. حالا نمیدونم مثبته یا کاذبه؟ لطفاً نظر بدید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکههههه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

اگه منفی باشه تا ۱۰ ساعت بعدشم انقدر پر رنگ خط نمیندازه

منم همین فکر رو میکنم. آخه قبلاً هرچی زدم منفی بوده با گذشت زمان انقدر پررنگ نشده. بعد من صبر نکردم که بعد از ۵ دقیقه ببینم. فکر کردم اینم منفیه و انداختم دور.

منم همین فکر رو میکنم. آخه قبلاً هرچی زدم منفی بوده با گذشت زمان انقدر پررنگ نشده. بعد من صبر نکردم ...

آره منم تجربه منفی زیاد داشتم

این مثبته حتما فردا برو آزمایش