2777
2789
عنوان

تو اینستا همه موفقن

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 20 پست
مسئله اینه من با میکاپم قشنگ نمیشن

اول اینکه عزت نفس نداری 

دوم اینکه گفتم که فقط میکاپ نیست عمل و فیل.تر ه هست

اگر یادت باشه چند ساله پیش چالش بود که ده تا انگشت میاورن بالا به ازای هر کاری که رو صورتشون کردن یک انگشت کم میکردن اکثریت اونجا همه انگشت هاشون میفتاد 😂😂

فک کن عمل بینی، ژل لب، ژل گونه یا زاویه فک ، کاشت مژه ، لنز و بهترین کرم پودرها این میشن

👊
مسئله اینه من با میکاپم قشنگ نمیشن

چرا این فکرو میکنی؟ 

تو فقط آرایشی که به چهره ات کمک کنه زیبایی هاشو بیشتر نشون بده رو بلد نیستی :) 

بعد همه ی آدما ذاتا بدون آرایش هم خوشگلن یا ابرو های قشنگی دارن یا بینی، چشم یا مثلا موهای خیلی خوشگلی دارن... تو احتمالا به چیزای منفی صورتت بیشتر توجه میکنی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا این فکرو میکنی؟ تو فقط آرایشی که به چهره ات کمک کنه زیبایی هاشو بیشتر نشون بده رو بلد نیستی :) ب ...

درسته عزیزم

الان مشکل اصلی من عینکمه که نه شرایط عمل دارم و نه لنز میتونم بزارم عینک اعتماد به نفسم واقعا خراب کرده

در خاموشی های من فریاد هاست.

درسته عزیزم الان مشکل اصلی من عینکمه که نه شرایط عمل دارم و نه لنز میتونم بزارم عینک اعتماد به نفسم ...

اتفاقا منم موقع مطاله عینک میزنم همه بهم میگن به شدت بهت میاد کلا عینک جذابه خودم فکر می کنم خیلی بد میشم با عینک 😂 توام مثل منیی پس مطمعن باش بهت میاد خودت این جوری فکر میکنی