2777
2789

سلام .۱۴ساله پسوریازیس دارم دارم دیونه میشم هرکاری میکنم بی فایده همش حموم کل بدنم همیشه چرب ولی انگار این بیماری لعنتی خوب بشو نیست آرزوم یه کرم پودر بزنم مثل بقیه آخه چ گناهی کردم حقم این نیست 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پوسته پوسته شدن قرمزی و خارش امشب ازبس گوشام خاروندم ازشون خون امد

من مامانم درماتیک تماسی داشت هم خارش داشت هم پوسته پوسته و خشک میشد خون میومد اتفاقی بهش پماد بتامتازون و کالاندولا دادم زد الان بیماریش خوب شده استفاده کن شاید برا اینم جواب بود مخصوصن بتامتازون،کلی دکتر رف کسی بهش دارو درس حسابی نمیداد با اینا درمان شد

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

من مامانم درماتیک تماسی داشت هم خارش داشت هم پوسته پوسته و خشک میشد خون میومد اتفاقی بهش پماد بتامتا ...

۵سال بتامتازون زدم وضعیتم بدتر شد اون پسوریازیس نداشت

قیمتشم خیلی نی پنتامتازون فک کنم۱۵تومنه اون یکی رو یادم نی ولی فک کنم یذره گرون تره

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

۵سال بتامتازون زدم وضعیتم بدتر شد اون پسوریازیس نداشت

کالاندولا چی

من پسوریازیس دارم

از ده سال قبل یهو وقتی تو محل کارم مقنعه سرم بود سرم دچار خارش شدید میشد به مرور بیشتر و بیشتر 

بعد دیدم همراه خارش پوسته های سفید سخت و بزرگ

دمتر پوست رفتم پسوریازیس گفتن و با شوینده و روغن زیتون درمان شد

الان دیگه اون علائم رو ندارم فقط گاهی حمام دو روز بشه نرم پس سرم خارش میشه و خارشش همراه ورم هست

هرچی بگی امتحان کردم بخدا آرزوم بمیرم چرا باید اینقدر عذاب بکشم

اینو بخون شاید کمک کرد

پسوریازیس (Psoriasis) یک بیماری خودایمنی مزمن پوستی است که در آن چرخهٔ رشد سلول‌های پوست خیلی سریع‌تر از حالت عادی می‌شود و باعث ایجاد لکه‌های قرمز، پوسته‌پوسته شدن، خارش و التهاب می‌گردد.

🔴 متأسفانه تا امروز درمان قطعی و همیشگی برای پسوریازیس کشف نشده اس

اما درمان‌های مختلفی وجود دارند که می‌توانند علائم بیماری را کنترل کرده و به بهبود طولانی‌مدت (Remission) برسند

روش‌های درمانی را

1. درمان‌های موضعی (برای موارد خفیف تا متوس

کرم‌ها و پمادهای حاوی کورتیکواستروئ

کرم‌های ویتامین D آنالوگ (مثل کالسیپوتریو

قطران زغال‌سنگ (Coal ta

کرم‌های مرطوب‌کننده و نرم‌کننده پوسن

2. فوتوتراپی (نور درمانی

تاباندن نور ماوراء بنفش B (UVB) به پوست

روش PUVA (ترکیب دارو + نور UVA

3. داروهای سیستمیک (برای موارد شدیدتر

متوترکسات (Methotrexat

سیکلوسپورین (Cyclosporin

آکریتریتین (Acitreti

4. داروهای بیولوژیک (مدرن و بسیار موثر

داروهایی که روی سیستم ایمنی اثر می‌گذارند (مثل Adalimumab, Etanercept, Secukinumab, Ustekinuma

این داروها می‌توانند بیماری را برای مدت طولانی در حالت خاموش نگه دارن

سبک زندگی و مراقب:

کاهش استرس (یکی از مهم‌ترین عوامل تشدیدکننده

رعایت رژیم غذایی سالم (کاهش مصرف الکل، چربی، فست‌فود / افزایش سبزیجات و امگا

استفاده از مرطوب‌کننده‌ها برای جلوگیری از خشکی پو

پرهیز از تحریک مکانیکی پوست (مثل خاراندن شدید یا بریدگ

✅ در واقع درمان قطعی و ریشه‌کنی پسوریازیس هنوز وجود ندارد، اما با درمان‌های مدرن به‌خصوص داروهای بیولوژیک می‌توان به زندگی تقریباً بدون علائم رسید

با روغن زیتون خالی خوب شدی مگه‌میشه

نه ۲٠دقیقه قبل حمام روغن زیتون میزدم

تو حمام شامپو داده بود

نرم کننده یه مدت گفت نزن، بعدش اجازه داد و گفت به پوست سرت نرسه و فقط دم موهات

بیرون حمام جاهایی که زیاد میخاروندم رو قطره بتامتازون داده بود

روغن زیتون ضدالتهابه، خیلی خوووبه

با روغن زیتون خالی خوب شدی مگه‌میشه

روغن زیتونو معمولن برا بیماری پوستی استفاده میکنن تو ناف میریزن مالیدنی هم احتمالن جوابه