2777
2789
عنوان

لطفا بیاین خانما🥹🥹🥹🙏🙏🙏🙏

83 بازدید | 5 پست

میشه لطفا بخونین🥹♥️

خانما من همسرم خیلی مرد خوب و بینظیریه ، خیلی بهم عشق میورزه و بی بغلم سختشه ، در کل خوبیاش خیلی خیلی بیشتر از بدیاشه ....

داستان از اینجاس ک من مادر شوهرم امروز مریض شد و شوهرم بردش دکتر و دم به دیقه دم پر و بالش بود و بوسش میکرد و ...

بعد من چنماهی میشه حالم خوب نیست اصلا ، همه چی رو توی خودم میریزم ، تحمل میکنم ، گاهی وقتا که کم میارم میام تو اتاقم دراز میکشم ( با مادر شوهرم یه خونه ایم) میاد دعوا بلند میکنه چرا اومدی خابیدی ول کردی اونور رو

تهوع و سردرد وگرگرفتگی و خستگی و خیلی چیزای دیگه ..... دارم مدتیه 

بعد با اصرار مادر شوهرم چون میدید صورتم خیلی بهم ریخته و داغونه گاها و حوصله ندارم منو با مادرم ک میخاس بره طب سنتی فرستاد دکتر و اصلا زیاد واکنش خاصی نشون نداد🙂

درصورتی ک مادر شوهرم امروز فق بالا اورد و سرگیجه داشت و یجوری تا الان خابیده

من حتی از شوهرم نمیخام بخدا بببرتم دکتر فق دلم میخاد درکم کنه

مادر رو چشمم جا داره حتی امروز گریه کردم براش چون دوسش دارم با همه بدیایی که در حقم کرده ولی قلبم همه میگن مهربونه ولی منم زنشم ، منم زندگیمو دارم بپاش میزارم

اصلا هر وقت بهش میگم خستس ازم ، واکنش خاصی نشون نمیده 

از بس اینجوریه دیگه دردمو بهش نمیگم ، روحی و جسمی داغونم حالا غیر از این موضوعا 

من چنوق پیش دو سه بسته قرص خوردم چون اصلا حال روحیم داغون بود

وقتی بهش گفتم دعوا بلند کرد ، نازاحت شد و قلبش درد گرفت 

نگفت ببرمت دکتر ن هیچی

واقعا نمیدونم ، نمیدونم چرا من براش بی اهمیتم 

امروز داشت واسه مادرش پر پر میزد

اونم سر چیزایی که دارم روزانه باهاش سر و کله میزنم ، طاقت میارم ، تا نگه ضعیفم ، چون همیشه فق بلده بگه انق غر نزنم و تحمل کنم

خستم ، خسته شدم از این زندگی

حق داری ناراحت بشی عزیزم،مشکل از صبوریمونه ،بعضی وقتا باید نشون بدیم خسته هستیم و حرف بزنیم،انتظار دارن همیشه قوی باشیم،نمیشه که.. باهاش صحبت کن،حرف دلت رو بزن،البته چون عادت کرده به صبور بودنت شاید دوباره بی توجهی کنه،با مشاور صحبت کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری ناراحت بشی عزیزم،مشکل از صبوریمونه ،بعضی وقتا باید نشون بدیم خسته هستیم و حرف بزنیم،انتظار د ...

واقعا کاسه صبر ادما چقدره مگه 

چقدر خوبه که درک میکنی و فهمیدی حق دارم اقلا ناراحت بشم

واقعا حالم خوب نیست چرا درک نداره 

چرا امروز واسه مادرش فق جون نداد 

واقعا چیبگم

من خودم اصلا دوست ندارم درمان شم ولی واسم اهمیت داره کع چقدر بهم اهمیت بده

دلم میخاد امشب بشینم سفره دلمو باز کنم ولی مطعمنم فکر میکنه حسودیم شده🙂💔💔💔💔

واقعا دلم میخاد یه دل سیر گریه کنم

خسته شدم

واقعا کاسه صبر ادما چقدره مگه چقدر خوبه که درک میکنی و فهمیدی حق دارم اقلا ناراحت بشمواقعا حالم خوب ...

اشکال نداره گریه کنی،هر کسی جای تو بود  ناراحت میشد،مقصر همسرته که باید عدالت رو بین شما و مادرش رعایت کنه و هوای هر دوتون رو داشته باشه.ی کم بهش کم محلی کن که بدونه ازش ناراحتی،اگه پرسید بهش بگو دوست دارم بهم بیشتر توجه کنی  و اصلا حرفی از مادرش نزن چون مردا نسبت به خانوادشون حساسن