2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره . غریبه را شناخت نداریم خودشو خوب جلوه میده بعد ازدواج پنجاه پنجاه هست یا خوبه یا گول خوردیم و بد بوده ولی فامیل دیگه باهاش بزرگ شدیم بدی هاشو می دونیم خوبی هاشو می دونیم . ریسک نکردیم دانسته پیش رفتیم . چه بهتر که علاوه بر شناخت ، علاقه هم هست در فامیلی 

اره . غریبه را شناخت نداریم خودشو خوب جلوه میده بعد ازدواج پنجاه پنجاه هست یا خوبه یا گول خوردیم و ب ...

اخه فامیلی هم یسری بدی ها داره... چون فامیله نمیتونی دعوا کنی نمیتونی جدا شی وگرنه رابطتون کلا بهم میخوره ولی من خودم نه ازدواج فامیلی دوست دارم نه غریبه ازدواجی توسط ی نفر معرفی شی یا فامیل خیلیییی دور باشه ن اشنا باشه ن غریبه می پسندم

چرا؟

چون فامیل اصولا درب و داغونه مگراینکه آدم حسابی بینشون باشه و اینکه ازدواج فامیلی احتمال عقب ماندگی بچه رو هم بیشتر میکنه من یه دوستی داشتم پدر و مادرش دختردایی پسر عمه بودن داداشش سندروم داون داشت خودشم مشکل معده و اعصاب داشت خیلی قرص میخورد