2777
2789
عنوان

یه دختر چیکار باید بکنه

61 بازدید | 6 پست

دختری که ازدواج نکرده درسش تموم شده  سرکار نمیره 

زیادم دوست موست نداره که هرروز باهاشون بیرون باشه

کلاس و اینا هم کلی رفته و دیگه به چیز خاصی علاقه نداره

دوست پسرهم نداره

واقعااا چیکار باید بکنه!!!!

الان باید وارد بازار کار شده باشه درامد داشته باشه باشگاه بره زبان بره هدف داشته باشه که مثلا برای خودش طلا یا ماشین بخره یا ادامه تحصیل

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نتونسته سرکار بره

خب تلاش کنه بتونه مهارتی یاد بگیره ادامه تحصیل بده بگرده دنبال کار تو خونه نشین خیلی بده

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)