2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشت کنکوری یا دوازدهمی ؟ اگه پشت ، پایه در چه حالیه ؟

دانشجو هستم آخرین کنکورم ۴۰۳ بود که البته خوب نخوندم

در کل پشت حساب میشم

وضعیت ریاضی که اصلا خوب نیست زیر صفر

فیزیک متوسط

زیست و شیمی دروس موردعلاقمن اما وضعیت زیر بیسته

دانشجو هستم آخرین کنکورم ۴۰۳ بود که البته خوب نخوندمدر کل پشت حساب میشموضعیت ریاضی که اصلا خوب نیست ...

خب پس ، اولا آفرین به ارادتون
دوما اول باید بیشتر تمرکزتون رو دروسی که پایتون سسته بگذارین بعدشم شیمی و زیستو که گفتین بدک نیست کم کم بیارینش بالا و بهترترش کنین ، پیشنهادم اینه زیست و شیمیو از مباحث سخت شروع کنین ولی فیزیک و ریاضیو مباحث آسون و پایه ای چون هم پایتون قوی بشه هم اعتماد بنفس داشته باشین تو این دوتا

از عمومیا از همین امروز غافل نشین خیلی کم ولی پیوسته بخونین و سوال تشریحی زیاد حل کنین واسشون

و اینکه کلا مطالعتون به نسبت 1 به 3 باشه ینی برای مثال 20 دقیقه مطالعه 60 دقیقه حل سوال تشریحی و تستی برای تثبیت مطالب خونده شده 

خب پس ، اولا آفرین به ارادتون دوما اول باید بیشتر تمرکزتون رو دروسی که پایتون سسته بگذارین بعدشم شیم ...

خیلی ممنونم

برای ریاضی میگن تدریس معین کرمی از صفره و خیلیا راضی بودن

ولی من هنوز مطمئن نیستم که باید از کجا شروع کنم

میدونم مباحث پایه مثل محاسبات درجه دو و معادله‌نامعادله و تابع باید در اولویت باشه

منظور ویدیوهاش هست سالیانه، نکته تست، فنیتو

انقدر تنوع زیاد هست که واقعا سردرگم کنندست

خیلی ممنونمبرای ریاضی میگن تدریس معین کرمی از صفره و خیلیا راضی بودنولی من هنوز مطمئن نیستم که باید ...

خواهش میکنم 

والا من برای پشت کنکوریا زیاد ویدیو پیشنهاد نمیکنم ولی انگار واقعا لازمه و خب مشکلی نیست فقط یکم باید بیشتر تلاش کنین 

بین دوره های استاد کرمی فینیتو درسته همه مباحثو داره ولی حل سوال کمه و این برا درسی مثل ریاضی خوب نیست ، نکته و تستم که دیگه اصلا فکرشم نکنین 

سالیانه هم مفصله هم تست زیاد داره ولی ولی ولی متاسفانه تایم کلاسا 4 ساعست ! و این خالصشه ینی اگه بخواین وسطش استوپ بزنین و یه دور خودتون حل کنین که اصولا بایدم اینکارو بکنین به 5 ساعتم میرسه ( گذاشتن کلاس رو 2X نه تنها خوب نیست باعث یادگیری ناقص میشه پس لطفا رو دور نورمال ببینین )

در این صورت باید هفته ای فقط دو جلسه ببینین مثلا شنبه جلسه 1 رو ببینین بعد تا دو شنبه برا اون مباحث تست بزنین و سه شنبه جلسه بعدی و . . .