2777
2789
عنوان

از بین اساتید تام لند برای هر درس با کدوم استاد کلاس بگیرم⁉️🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 74 پست
رفعتی ریاضی خوب بود اما جزوش درسنامه نداشت و فقط تست بودمقدم نیا جزوش درسنامه داشت و کامل بود اما خی ...

مطمئنی درسنامه نداره؟ جلسه اول کلاس توضیح کلی راجب روند کلاس و جزوه کتاب تست میده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا فیزیک یحیوی خیلی خوبه

زیست هم که حنیف خوبه و خیلی هم باوجدانه خداییش

شیمی آقاجانی خوبه..من اصلا بابایی رو دوست ندارم عصبیه یه چیز ساده رو ده بار میگه همش هم تابلو رو خط خطی میکنه اعصاب آدمو بهم میریزه...آقاجانی خوب و بابرنامه پیش میره

ریاضی من مویینی رو ترجیح میدم ولی سطحش بالاست تقریبا 

عربی فقط فلاح

زبان قریشی

فارسی یکتا 

دینی نمیدونم والا ولی کریمی نکات قشنگی میگه و به نظرم بین عمومیا سختتره امتحانش...از الان خوب بخون

خب اگه با اینا اوکی نیستی ریاضی کرمی و شیمی فراهانی و مصلایی زیست حنیف یا فرهمند اینام بدک نیستن

خب مسئلهه اینجاست الان اشتراکم از یه موسس که این اساتید نیستن جدا جدا کلاس نگرفتم🙂

🙂🍃
خب مسئلهه اینجاست الان اشتراکم از یه موسس که این اساتید نیستن جدا جدا کلاس نگرفتم🙂

نمیشه لغوش کنی یا به یکی بفروشی؟

یا میتونی امسال ک دهمی با اینا ببینی از سال بعد اگه راضی نبودی باهاشون ور ندار تاملندم خیلی اساتید خوبی داره

نطر شما بیشتر با کدوم؟

جلسه اولشون ببین خودت تصمیم بگیر

ملاک پور از همشون بهتره ولی انگار برا دهم نیست

مقدم نسبت به رفیعی منظم تر درس می‌دهد البته من چند سال گذشته دقیق یادم نیست

برا فیزیک یحیوی خیلی خوبهزیست هم که حنیف خوبه و خیلی هم باوجدانه خداییششیمی آقاجانی خوبه..من اصلا با ...

ممنون زیست با عطیمی حله شیمی هم آقاجانی فیزیک هم با یحیوی میگیرم

اما ریاضی معینی تاملند نداره فقط رفعتی و مقدم نیا داره

عربی هم که ففط با فلاحه

زبان قریشی نداره تام لند فقط مفتون و زینعلی داره

🙂🍃
جلسه اولشون ببین خودت تصمیم بگیرملاک پور از همشون بهتره ولی انگار برا دهم نیستمقدم نسبت به رفیعی منظ ...

بله ملاک پور دهمو نگرفته از شانس بد من کلی از استادای مطرح دهم امسالو نگرفتن🥲

🙂🍃
اره من زبانم خوب بود خودم ولی کلاسش دوست داشتم واقعا

پس همین انتخاب میکنم ممنون🌱😘

بعد برای امتحان مدرسه و نهایی سوال خوب کار میکنه و گرامر رو خوب توصبح میده من گرامرم مشکل داره؟

🙂🍃