2777
2789

گفتی ازدواج یاد یک سوالی افتادم 😑چرا هرچی آدم مظلوم و کاری و خوش قیافه باید با یک آدم شارلاتان ازدواج کنه ؟ ...یک تصمیم اشتباه مادر پسره حیف شد 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تشکیل خانواده و آرامشی که از کناز یک شخص همفکر بگیریم.

همدل و هم مسیر شدن با یک شخص تحت عنوان همسر

داشتن فرزند و معنی دار شدن بهتر زندگی( دیدگاه من هست ک قرار نیست همه اینطوری فک کنن).

بله راضیم

دوست داشتم جدا بشم از خانواده و زندگی و خانواده ی خودم رو تشکیل بدم و خب همش تجربه ی جدیده و طبیعتا هرکسی یک زمانی احساس میکنه نیاز به ازدواج داره

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

نیاز جنسی داشتم نمیخواستم گناه کنم ازدواج کردم اما چه فایده شوهرم به نیازهام بی توجه بوده و هست الان خودمم سرد شدم...خریت کردم

دگرم آرزوی عشقی نیست بی دلان را چه آرزو باشد....