2777
2789
عنوان

برادر شوهرم به شوهرم گفته تو که واکسن کرونا زدی تو بدنت چیپسته

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 16 پست
به سازمان بهداشت جهانی کمک مالی میکنه چرا ایموجیای من حذف میشن؟؟؟

برادر شوهرت یا رفیق رائفی پوره یا این حکیم روازاده ی مشن گ 😂یا ک از این حرف مفت زن ها هست کرم میریزه عقده داره

ببین مثلا برادر من میگه پیش بچه های شرکت میزان دراممدمو نمیگم چون مثلا میبینی طرف با ماهی بیست تومن ب بدبختی زندگیشونو میگذرونه بعد مثلا من بگم فلان قدر درامدمه همه ی زندگی طرف ب هم میریزه روح و روانش درگیر میشه س وقتی زدن حرفی که سودی برای بقیه نداره رو بگیم ینی ادم بدجنس و کثیفی هستیم حالا حکم برادرشوهرتو داره بر فرض محااااال اگر اینجوری بود وقتی کار از کار گذشته و اگررر  خیرخواه برادرش بود نمیومد حرصش بده هر چند خدا رو شکر حرف مفت زده

شاااید ی سری عوارض ریز داشته باشه بالاخره بار اول ساخت این واکسنا بود اما اگر ساخته نمیشد و نمیزدیم شاید الان استخونام مونده بود فقط 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.