2777
2789
عنوان

اختلال دوقطبی دارم

71 بازدید | 10 پست

جالبه بعد ۱۰سال که هما ی زندگیم خراب شد ابت تحصیلی پیدا کردم رابطم با دوستام و فامیل خراب شد متوجه این موضوع شدم 

فقط خداکنه درمان شم چون همه زندگیم تحت تاثیر قرار داده

و متاسفانا ژنتیکی بوده و از مادرم به ارث بردم

خانوادم اصلا معتقد روانپزشک و روان درمانی نیستن الانم یواشکی رفتم دکتر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله خوب میشی عزیزم

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

یعنی چه جوری هستی

یه تایمایی خیلی شاد و باانگیزم درس میخونم هدفای زیادی برا خودم میزارم کارای زیاد میکنم میرم باشگاه میرم کلاس زبان میرم سرکار ولی بعدش انرژیم فروکش میکنه افسرده میشم میخوام زندگیم تموم شه امیدی به اینده و زندگی ندارم از خودم متنفر میشم احساس میکنم بی ارزشم هیچکس منو نمیخواد مزاحمم

اطرف من زیادن عزیزانی که دچارش هستن

اونایی که دنبال دارو رفتن خیلی اوکی هستن موفق هستن و مطرح 

ولی اونایی که نرفتن هم خودشونو زجر دادن هم اطرافیان

آفرین به فکر خودتی 

خدا همراهت

آي ام تعليقي🙃كاربر ٩٦ 
اطرف من زیادن عزیزانی که دچارش هستناونایی که دنبال دارو رفتن خیلی اوکی هستن موفق هستن و مطرح ولی اون ...

دقیقا 

مامانم حالش بده و اصلا به فکر درمان نیست همچین ادمایی زندگی اطرافیانشونم زهر میکنن 

و دکتر گفت خوب شد دنبال درمانی چون اگر یروزی زایمان داشته باشی بعدش حالت خیلی بد میشه دقیقا این اتفاق برای مامانمم افتاد

من میدونم باهوشم چون قبل شروع بیماری خیلی درسم خوب بود خیلی موفق شدم اما بعد اون انقدر افت کردم کا احساس خنگی میکنم