2777
2789
عنوان

فکر منفی خستم کرده

70 بازدید | 5 پست

من دیگه توانایی جنگیدن با افکار منفی و وسواس فکری و مغزم رو ندارم شما بیاید بجای من بجنگید لطفاا😂😂به مرحله ای رسیدم که احساساتم گنگ شده حتی نمیتونم توضیحشون بدم و فکرای وسواسیم پیچیده تر شده و مغزم کوچکترین مسئله رو بزرگ و پیچیده میکنه که تو مغز ادم عادی رد بشه اصن اهمیت نمیده حتی جرئت ندارم راجب احساساتم چیزی که عذابم میده حرف بزنم میترسم مغزم بزرگش کنه میخوام غذا بخورم میگه بخور غذای مورد علاقته وقتی میخورم میگه چرا خوردی اینکه ضرر داره برات و از همین مسئله ساده بزور رد میشه و میبخشه منو انگار همش نگرانمه فکر میکنه در خطرم و میگه این برات ضرر داره اون ضرر داره میخوام حرف بزنم حسم و بگم میگه بگو میگم میگه این حرف رو چرا زدی اون ادم رو ناراحت میکنی یا انگار میخواد خوشی هامو بگیره من پیشی و گربه خیلی دوس دارم دست میذاره رو اون هی فکر میاد که نکنه علاقم رو از دست بدم و توجهم که میره روش مثل نفس کشیدن بهش دقت کنی دچار اختلال میشه اینم همون علاقم به پیشی اون لحظه دچار اختلال میشه و بی حس میشم کلا میخواد من ناراحت باشم چیزایی که خوشحالم میکنن و متعلق به منن رو هم حتی ازم داره میگیره به مرز جنون رسونده منو خستم از بلاتکلیفی که آخر باید راحت غذا بخورم یا نه حرفم رو بزنم یا نه خستم از سانسور خودم اصن دیگه نمیدونم چی غلطه چی درسته همش تو کنترلشم و بلاتکلیفم که چه کاری رو انجام بدم چی رو نه این بلاتکلیفی از همه چی بدتره خستم از کنترل رفتارام اصن همچی عالیه خدایاا شکرتت🤣🤣

من مثه تو تجربه اینو دارم میره میاد دهنم سرویس شده 

موقه هاکه بار روانی زیاد استرس دارم این میاد با حتی گاهی تو اروم ترین موقه های زندگیم خجالت می‌کن حتی بگم چ فکرای چیرای ک حتی برای ی نوازاد قابل حل اما مغز من منو ب جنون میرسونه 

راه حل ؟خسته شدن کار مشغول شدن 

کم کم ذره ذره شروع کن بهش بها نده کلااااا بها دادن ب وسواس باعث بدبختی و بزرگ شدنش مثال برات بگم وسواسی ها میدونن چی میگم این میوه رو بشور نه یبار دیگم تو دلت میدونی تمیزه ولی...

اینبار خودتو عذاب بده یبار کمتر بشور همبن ذره ذره ها باعث از بین رفتنش میشه 

گاهی دلم به حال خودم میسوزه زمانی ک باید کودکی میکردم چیزای بدی تجربه کردم اصن چرا نمیدونم 

بگذریم کلا ادمای که باهوشن زیاد میفهمن درگیر این مساعل میشن...

نترس نه دیونه شدی نه هیجی میدونی خیلی از این چیزا منشا سختی های زندگی هم هست نمیدونم این حرفم علمی‌ ثابت شده یا نه ولی من تجربه خودم آدم دیدی مغروره قویع با روحیه وقتی دلش بشکنه وقتی بدبختی بگذره بهش انگار روح و جونش مغزش ضعیف میشه و یجور اینا مریضی روح و مغزش میشن 

هیچ متری خوب میشی 

خودتو مشغول کن بها ندادن شروع کن حتی اگه اذیت شدی میتونی یه قرصای کمک بگیری دکتر بری❤️

خسته ام از جماعت زنده کش مرده پرست🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.