2777
2789
عنوان

عروس هلندی کوکوی مامان

104 بازدید | 11 پست

دوستت دارم مامانی عشق مامانی دلم برات خیلی تنگ میشه میدونم ولی اونجا جات امنه کلی دوستای خوب پیدا میکنی کلی غذاهای خوشمزه وبازی های متنوع میکنی شادی سرگرمی  اینجا که مامانی نمی تونس خیلی باهات وقت بگذرونه فقط امیدوارم غریبی نکنی و زود عادت کنی به اون بهشت عشق مامان جوون مامان خوشگل مامان قربون صدات قربون فندق طلا گفتنت دلتنگم نشی مامانی غمگین نشی مامانی😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خخخ برعکسه هااااصولا خانوما از صداش کلافه میشن

نه من عاشقش بودم برنامه داشتم چندماه دیگه براش جفت بخرم ولی.... 

درهرصورت اونجا براش بهتره اونجا حداقل خورد خوراکش  دوست همنوع و سرگرمی و همه چیش اصولیه خیالم از اون بابت راحته فقط باید فراموشش کنم 🥲

نه من عاشقش بودم برنامه داشتم چندماه دیگه براش جفت بخرم ولی.... درهرصورت اونجا براش بهتره اونجا حداق ...

خخخخ مگ فراموش کردن اسونه؟

ولی در کل سعی کن بتونی باهاش کنار بیای و بخاطر اونم ک شده هر روز موفق تر از دیروزت باشی