2777
2789
عنوان

قانون این زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 32 پست
بله واقعا درست میگید من خودم رو مقصر میدونم و این حس خودخوری عذابم میده

فکر نکن من خیلی فکر کردم اخرش این شد که هر روز یه اتفاقی که گذشته رو مرور می کنم و افسوس می خورم و تو چرخه معیوب نه می تونم ببخشم نه فراموش کنم

فکر نکن من خیلی فکر کردم اخرش این شد که هر روز یه اتفاقی که گذشته رو مرور می کنم و افسوس می خورم و ت ...

چیکار کنم دست خودم نیست فردا امتحان دارم دانشگاه

باز باید با اون آدم سمی رو به رو شم و تصورشم حالم رو بد میکنه

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کنم دست خودم نیست فردا امتحان دارم دانشگاهباز باید با اون آدم سمی رو به رو شم و تصورشم حالم رو ...

بی خیالی همین منم باهاش روبه روشدم پنیک کردم و دستام سرد و حالت تهوع ولی بعد چند دقیه گفتم این حس مال اونه نه من تقصییر من نبود بعدش با بی خیالی کارمو کردم اون حس بدی داشت

متوجه واقعیت دنیاو‌ادماش میشیدسعی کنید اخبار سیاسی نگاه کنید

میدونم این دنیا جای ظالم هاس شاید باورت نشه 3 ماهه دارم رو خودم کار میکنم یکم بدجنس و ظالم شم اما نشد 

دعام کن که بتونم موفق عمل کنم💙

برو تو دل ترست به این فکر کن که اون باید خجالت بکشه اون باید حس بدی داشته باشه نه تو تو چرا باید شرم داشته باشی  حتما فردا بیا بگو چی شد منتظرم و حتما دعا می کنم 🫠

میدونم این دنیا جای ظالم هاس شاید باورت نشه 3 ماهه دارم رو خودم کار میکنم یکم بدجنس و ظالم شم اما نش ...

سیاست این دنیارو یادبگیر 

هر کسی براساس ظاهرسازی و‌زبون بازی و تعارفاتش نگو خوبه به رفتارش دقت کن

نزار ظاهر فریبت بده نگو خوشگله یا پولدار یا تحصیل کردس حتما ادم‌خوبیه 

متوجه میشی ؟

برو تو دل ترست به این فکر کن که اون باید خجالت بکشه اون باید حس بدی داشته باشه نه تو تو چرا باید شرم ...

ممنون🫂

باشه میام میگم حتما

همش میگم کاش زمان به عقب برمی‌گشت من با این دختر دیونه دوست نمیشدم بدبختی همکلاسی هم هستیم مجبورم دوسال دیگه تحمل کنم صداشو و رفتاراشو و یاد رنج هایی که بخاطر این آدم به من وارد شد

ممنون🫂باشه میام میگم حتماهمش میگم کاش زمان به عقب برمی‌گشت من با این دختر دیونه دوست نمیشدم بدبختی ...

من دیدمش تظاهر به ندیدن کردم اومد گفت پیام دادی گفتم نه با منم حرف نزن من کلی دعا کردم و نذری دادم گورتو گم کنی از زندگیم بعد بیام به تو پیام بدم خیلی صریح حرف بزن بدون ترس اگه خواست حرف بزنه

من دیدمش تظاهر به ندیدن کردم اومد گفت پیام دادی گفتم نه با منم حرف نزن من کلی دعا کردم و نذری دادم گ ...

قبلا اینکارو کردم چندین بار اومد باهام حرف زد خیلی بد جوابشو دادم از رو نرفت زنگ میزد و پیام بیا برگردیم بهم

ولی نمیدونست برای من یه هیولاس ذاتش رو دیر شناختم

و من بخاطر اینکه دست از سرم برداره و اینکه نیتم بد بود خاستم یجوری ناراحتش کنم به دروغ گفتم نامزد کردم اما خیلی پشیمونم که اینو گفتم لازم نبود چنین چیزی بگم البته که به وضوح حسادت رو تو چهره و رفتاراش دیدم اما شخصیت من چنین نبود این آدم من رو به جنون رسوند انگار خودم نبودم که اون دروغ رو گفتم بیشتر بابت این خودم رو سرزنش میکنم وگرنه اونو که همه میشناسن چه آدمیه

قبلا اینکارو کردم چندین بار اومد باهام حرف زد خیلی بد جوابشو دادم از رو نرفت زنگ میزد و پیام بیا برگ ...

اصلا خودتو دوباره درگیر نکن چند سال دیگه دانشگاه تموم می شه برای کسی هم مهم نیست تو دروغ گفتی اتفاقا خوب سوزندیش بی خیال همه یه جاهایی اشتباه می کنن

اصلا خودتو دوباره درگیر نکن چند سال دیگه دانشگاه تموم می شه برای کسی هم مهم نیست تو دروغ گفتی اتفاقا ...

ممنونم عزیزم بابت حرفای دلگرم کننده ت🩵

امروز به دوستام گفتم نامزدی رو بهم زدم دلم نمیخواست سنگینی این دروغ روی قلبم باشه 

دیگه هم مهم نیست اون فرد( دوست سابقم) ناراحت میشه یا خوشحال 

ممنونم عزیزم بابت حرفای دلگرم کننده ت🩵امروز به دوستام گفتم نامزدی رو بهم زدم دلم نمیخواست سنگینی ای ...

قربونت هر کاری که حالتو خوب کنه کار خوبیه🤍خوشحالم که امروز تونستی دوم بیاری