2777
2789

این و تو اینستا خوندم یکی هم استوری کرده بود 

یعنی ی دختر حق نداره مثلا حداقل در حد ۵۰ گرم طلا رو که باید بخره پسر

اما بعضیا میگن طرف تو خونه باباش طلا نداشته الانم نباید بخاد خب یعنی چی طلا حقه !

نظر شما چیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خیلی مسخرس به نظرم

اون موقع به بعضی زنا نه همسرش میرسه نه باباش 

و به بعضیا هم باباش میرسه هم زنش

و این حرف، حرف پسرای تنبل و دخترای پولدار و افاده ایه

نباید اینطوری فکر کنیم یه دختر فقیر نمیتونه با پسر ثروتمند ازدواج کنه 

درستش اینه که بگیم: نباید دختر از پسر بیش از توانش توقع داشته باشه و همینطور پسره هم نباید از زنش توقع بیش از توانش داشته باشه

دخترو با خونه پدرش مقایسه میکنن تا حالا ندیدم دختری ک وضع پدرش خوبه رو بتونن له کنن همیشه از ک...... ...

اره همیشه ام دیدم هر دختری خاستگار داره عین پدرشه مثلا از مالی 

خب اون دختری که وضع مالی خودش خوب نیست و طلا زیاد می خواد و عروسی خوب می خواد ، از اون طرف باید جهیز ...

اره میتونه اما مثلا بعضیا میگن خب خونه پدرش طلا نداشته الانم نباید بخاد 

دختر حنابندون خوب میگیره خب اونم عروسی

نامزد رونالدو از ی خانواده فقیر پدرش بخاطر مواد مخدر زندانی بوده 

رونالدو زندگیشو تغییر داد بهترین امکانات و سفرها و جواهرات 

پسرای پرنسس ایرانی عقده ایین همیشه میخوان تو سر زن ایرانی بزنن ادم‌نیستن 

همینا ی زن خارجی از ی خانواده بدبخت ببین تا کمر براش دولا میشن مریضن 

دخترای ایرانی شان خودشونو با قناعت و کوتاه اومدنهای بیجا پایین اوردن 

حتی زن‌ترامپ از ی خانواده فقیر بوده خودش مدل شده لای پولدارای امریکایی میگشته یکیو پیدا کنه

اره میتونه اما مثلا بعضیا میگن خب خونه پدرش طلا نداشته الانم نباید بخاد دختر حنابندون خوب میگیره خب ...

در این صورت مشکلی نداره حق دختره که هرچی که دوست داره بخواد

...برای خودم زندگی میکنم🫠🫠🫠

بنظرم دختر باید به وضعیت شوهرش نگاه کنه اگه شوهرش داره چرا که ن خدا خواسته عقده هاش جبران بشه نوش جونش ،ولی اگه شوهرش نداره مراعات کنه چون انتخاب خودشه ، در هر صورت ربطی به وضعیت پدرش نداره 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
اره میتونه اما مثلا بعضیا میگن خب خونه پدرش طلا نداشته الانم نباید بخاد دختر حنابندون خوب میگیره خب ...

پسر هم خونه پدرش رابطه جنسی نداشته پس نباید از دختر مردم بخواد