2777
2789
عنوان

شوهرم ده سال زندانی داره بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 6073 بازدید | 127 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بشین با خودت خلوت کن، تمام شرایط رو عاقلانه بسنج نه احساسی. چندسال دیگه رو ببین با این شرایط. روحیات خودتو بشناس، مثلا تاب و تحملت چقدره؟ خط قرمزهات چیه؟ با چه شرایطی میتونی کنار بیای و با چه شرایطی هرگز و .... ببین درونت بهت چی میگه؟ مشورت خوبه ولی تصمیم گیرنده نهایی شمایی و انتخاب شما سرنوشتت رو تعیین میکنه پس خودت انتخاب کن چون اگه نتیجه جالبم نشه باز میگی خودم خواستم و راحت تر پای حرفت میمونی

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
بچه ها چرا تقی ب توقی میخوره همتون میگین طلاق.والا بخدا اگه برا خودتون بود هیچکدوم تون جدا نمیشیدین ...

خدایی این حرفا رو از کراتین میارید

دختر جون تازه عقدی دوسال ول کرده رفته دنبال مواد گرفتنش ده سال باید بره زندان 

این دختر بمونه باهاش مثلا حالا 20 سالش بشه 30 سال این اقا بیا بیرون زندگی بسازه براش 

نزنید این حرفا رو فکر کنید خواهر خودتونه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
وقتی اومدن بیرون از لحاظ اخلاقی تغییر کرده بودن ؟

نه بابا همونه بدترم شده هرکاریم میکنه وعصبی میشه حرفی بزنم میگه من سه سال زندان بودم تو فشار بودم انگار من با یه بچه پنج ماهه تو لس آنجلس بودم من از اون وضعم بدتر بود

بچه ها چرا تقی ب توقی میخوره همتون میگین طلاق.والا بخدا اگه برا خودتون بود هیچکدوم تون جدا نمیشیدین ...

باشه گل ما نسخه طلاق رو واسه ایشون نمیپیچیم ولی شما نسخه خودتو برای دختر و خواهرت حتما بپیچ. وقتی شوهره رو با مواد گرفتن و زندانی براش بریدن یعنی چی؟! یعنی طرف اینکاره است. مواد فروشه. بیاد بیرون هم شغل چنان آبرومندانه ای نداره که خانوم بخواد زندگیشو باهاش بسازه‌ تکلیف بچه هاش چی میشه؟ از کدوم پدر الگو بگیرن؟ پدر مواد فروش؟ سابقه کیفری داره هرمس بیاد خواستگاری دخترش میگن باباش موادی بوده یه مدتم زندان بوده.... میشه مایه سرافکندگی بچه هاش. یه چیزی یاد گرفتید زندگیتو بساز بساز انگار بچه بازیه

عزیزم ممنون از نظرت درست میگی اما خب فقط بحث اون ده سال نیست بحث بی درآمد بودنه و ما زیر صفریم حتی ...

برای کی میخوای جهیزیه بگیری ده سال دیگه تازه میخوای زندگیت رو شروع کنی به نظر من جدا بشو 10 سال دیگه از جوونیت و زیبایی می‌افتی 

مشخصه جرمش موادع

بنظرم در صورتی باید وفادار بمونه ک چند سال زیر یک سقف بودن و بچه مشترک دارن و دراثر ورشکستگی مالی ب مشکل میخوره نه اینکه طرف یکیو عقد میکنه و طرف رو ول میکنه ب امان خدا بعد ک خرابکاریش دراومد دست از پا درازتر برگرده اصلا این خانم مشخصه رابطه احساسی خاصی با همسرش نداره

عزیزم ممنون از نظرت درست میگی اما خب فقط بحث اون ده سال نیست بحث بی درآمد بودنه و ما زیر صفریم حتی ...

عزیزم با یه مشاور خوب صحبت کن و بعد تصمیم بگیر ، اگه هم نظرت طلاقه و قلبا راضی هستی ، ثابت قدم بمون روی حرف خودت و کار رو تموم کن طلاق بگیر ، چون هر چی بگذره و شرایط تغییر نکنه ، بیش از پیش خودت رو سرزنش خواهی کرد هر بار که چرا زودتر جدا نشدی

فاروس:فانوس دریایی😊
نه بابا همونه بدترم شده هرکاریم میکنه وعصبی میشه حرفی بزنم میگه من سه سال زندان بودم تو فشار بودم ان ...

شنیده بودم بدتر میشن پس درسته

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
فاز بر میدارن فقط که ما زن زندگی هستیم یا اگر بریم تو زندگی میسازیم و ..

حالا اگه زندگی دیگه ای بود اره این دختر به چه گناهی بمونه پای این پسر خلافکار

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)