2777
2789
عنوان

شوهرم ده سال زندانی داره بعد

6045 بازدید | 127 پست

با کلی بدهی جوری که ماشین زیر پا هم نیست لباس و دکتر پدرم خرج میکرد 

عروسی هم نتونست بگیره 

اخلاقیات دیگه هم داره ما قصد داریم توافقی جدا شیم 

اما باقی اقوام میگن اشکالی ندارد که همه بدهی داریم 

آخه ما هنوز زیر صفریم از الان با بدهی های میلیاردری!!! 

که البته هیچکدوم برای من و زندگی مون نبوده 

در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️

ده سال زندان بمونه و اونوقت شما کجا بمونی

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ده سال زندان بمونه و اونوقت شما کجا بمونی

من هنوز عقدم جدا از اون اگه بشه کاریش کرد که داخل زندان نره 

سو سابقه هست 

در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️

من هنوز عقدم جدا از اون اگه بشه کاریش کرد که داخل زندان نره سو سابقه هست

دیوونه شدی بمونی ب پاش

طلاق بگیر

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

پس مهریه تو هم اومد روی بدهی هایش!

من حرف از مهریه زدم ؟ 

لازم نیست آدم همیشه حرف بزنه!!! 

شما چرا با همچین ادمی اصلا عقد کردی 

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨