2777
2789
عنوان

کسایی که توی سن کم ازدواج کردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 91 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درسم خوندی؟

اره الان دانشجو معلمم و شوهرم تو درس خیلی هوامو داشته و داره 

الان امتحانامون شروع شده و تو کارای خونه کمکم میکنه خدایی و زیاد رو غذا گیردنیست و میگه من یچی میخورم تو درستو بخون

حتما بنده خدا آدم ساده ای هست

نمی‌دونم اسم کاراش چی بذارم با من که نصف سال قهر با بابام که هرسال تا پای طلاق میرن و کلی آبروریزی دوباره آشتی میکنن الانم اختلاف دارن تو پیجش همش راجع به فامیلای بابام می‌ذاره همرو انداخته به جون هم

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

درستو ادامه ندادی ؟

اگر منظورت دانشگاهه‌ که نرفتم 

من کلا قبل از اینکه ازدواج پیش بیاد برام نمی‌خواستم دانشگاه برم علاقه ای نداشتم 

کلاس یازدهم رو تموم کرده بودم ، فقط سال آخرم مونده بود که همون سال تمومش کردم و دیپلم گرفتم 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

اره الان دانشجو معلمم و شوهرم تو درس خیلی هوامو داشته و داره الان امتحانامون شروع شده و تو کارای خون ...

وای آفرین 

منم ۱۶ سالگی  عقد کردم

رشته م ریاضیه دعا کن منم قبول بشم دبیری فیزیک 

شما رشتتون چی بود؟ 

ساعت مطالعه ؟ چجوری تمرکز می‌کنی قشنگ

نام‌کاربریم جهت خنده
بله ۱۶ سالمه ۶ ماهه عقدم درسمم میخونم شوهرمم کنارمه شوهر کارمنده نماز خونه آدم بدی نیست ولی به خودشم ...

چرا حالا کارمند میخوایی بشی دختررر به چیزاهای بزرگتر فکر کن 

ببین اینکه بگیم این سن خوبه یا نه ابن سن مناسب ازدواج نیست 

کار درستی نیست 

چون از نظر عقلی یکی زودتر به بلوغ میرسه

و احساس مسولیت پذیری میکنه 

یکی هم نه

اون پختگی هست مه برای ازدواج مهمه اینکه طرفین مفهوم ازدواج رو درک کرده باشن

زمانی یک مرد میتونه یه زندگی رو اداره کنه که علاوه بر حس نیاز جنسی و مسولیت پذیری در خودش این نیاز رو ببینه که نیاز داره کسی بهش تکیه کنه و از اون فرد حمایت کنه 

حدود و حریم زندگی مشترک و ارزشاشد بدونه از رفتار های زن یه شناخت نسبی داشته باشه 

داخل زن هم این مورد ها دخیله که فرد داخل خودش این توانایی رو بیینه که زندگی رو سر و سامون بده سیاست این رو داشته باشه که هم تو خانواده خودش و همسرش و پیش همسرش جا داشته باشه 

کجا قهر کنه و کجا ناز کنه و بدونه زندکی رو چه لولی میچرخه

مثلا روانشناسی میگه که مردان در زندگی بیشترین نیازشون حفظ شدن اقتدارشون در خانه هست 

دیگه اینا نکاتی عست که با چند جلسه مشاوره و کتاب خوندن باید خودشم یادبگیره 

داخل زندگی وفاداری از همه چیز مهم تره البته به نظر من 

هر چقدر هم نشکل داخل زندگی باشه دو طرف باید به وابسته باشن

بهش بگو حتمن مشاوره بره 

وگرنه بله گفتن  رو همه بلدن

با چشم باز انتخاب کنه

حتی اگه دوست بوده باهاش بدونه که پسرا خیلی متظاهر هستن

البته اینا نظرات منه 

و تقریبا سن ۲۳  سن خوبیه

هر چقد سن بالا تر بره زن افسرده تر و نارحت تر میشه که چرا مثلا مورد های ازدواجشو رد کرده البته این مال افراد ۳۰ به بالا هست معمولن

وای آفرین منم ۱۶ سالگی عقد کردمرشته م ریاضیه دعا کن منم قبول بشم دبیری فیزیک شما رشتتون چی بود؟ ساع ...

انشالا قبولی عزیزم

من اموزش ابتدایی از انسانی رفتم 

یکی‌دو سالم پشت کنکور موندم 

رتبم بد نبود ولی ظرفیت شهرمون پایین بود و همه رتبه خوبا میومدن فرهنگیان برا همین به سختی قبول شدم

من یک دوماه قبل کنکورا شروع میکردم به خوندن زیاد نمیخوندم ماه های اخر بیشتر ازمون میدادم

چرا حالا کارمند میخوایی بشی دختررر به چیزاهای بزرگتر فکر کن

اول دبیری فیزیک مشهد قبول بشم 

بعدش ادامه میدم شغل دوممو 

می‌دونی آخه لعنتی رشته ریاضی بخوام برم مهندسی باید 

عین خر تلاش کنم کار پیدا کنم 

فقط دبیری میمونه برام

نام‌کاربریم جهت خنده
تو این تاپیک چند دسته وجود داره :یکی ۱۰ سالگی ازدواج کرده و خوشحالهیکی ۱۶ سالگی ازدواج کرده ناراحتهی ...

همه اونایی که سن کم ازدواج کردن ناراحتن از ته دل و هرچقدر هم شوهر پایه باشه باز هم آزادی یک دختر مجرد اون زمان رو نداشتن هر چند الان انکار میکنن بایدم بکنن 

ولی توی دلشون حسرته هست 

هیچوقت ازدواج خیلی زود رضایت بخش نیست تو بگو پسر پیامبر

هر چند هر چند پسری که واقعا جنتامن باشه انقدر زود ازدواج نمیکنه که بره دختر ۱۶ ۲۰ ساله بگیره یحتمل شوهر ها هم مالی نیستن

ولی الان انکار میکنن

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

انشالا قبولی عزیزممن اموزش ابتدایی از انسانی رفتم یکی‌دو سالم پشت کنکور موندم رتبم بد نبود ولی ظرفیت ...

خداروشکر قبول شدی 

شوهرت چیکارس 

من سیستان و بلوچستان هستم 

امیدوارم ظرفیتمون زیاد باشه

نام‌کاربریم جهت خنده
همه اونایی که سن کم ازدواج کردن ناراحتن از ته دل و هرچقدر هم شوهر پایه باشه باز هم آزادی یک دختر مجر ...

آره موافقم 

من گاهی اوقات می‌شینم گریه میکنم 

نق میزنم 

تهشم به شوهرم میگم 

اونم بغض میکنه 

نام‌کاربریم جهت خنده