2777
2789
عنوان

کسایی که توی سن کم ازدواج کردن بیان

924 بازدید | 91 پست

بچه هااا بیایین از معایب و مزایای بگیددددد منظورم از سن کم  ۱۶ سالگی ، یکی بود باهاش اشنا شدم امسال ۱۳ سالش بود نامزد داشت به قران یه دیقه موندم ؛ البته که دیدم طرف سنش کمه ولی شعور شخصیتش از بعضی ها بیشتره 

تو این تاپیک چند دسته وجود داره :

یکی ۱۰ سالگی ازدواج کرده و خوشحاله

یکی ۱۶ سالگی ازدواج کرده ناراحته

یکی اصن ازدواج نکرده

یکی ۲۵ سالگی ازدواج کرده پشیمونه

یکی از اینکه ازدواج کرده پشیمونه

اخرش همه با هم دعوا میکنن و تاپیک میترکه💔👺

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا هیچ وقت تایپک های من نترکیده 😂😂😂

حالا 👺🤣

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

مامان من ۱۵ سالگی ازدواج کرد ولی خدا شاهده الان که ۵۰ سالش ازدواج براش زود بود چه برسه اون موقع   

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

من کم سن بودم و از زندگیم راضیم ولی این دلیل نمیشه ،کار خوبی باشه، من اگه با همین شوهرم چندسال بعد هم ازدواج میکردم بازم ازش راضی بودم ولی تفاوتش از دست رفتن یه سری چیزاس 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

آخرای ۱۶ خواستگاری و نامزدیم بود 

دقیقا ۱۷ سالم بود که عقد کردیم و حدود سه ماه عقد بودیم 

من خیلی راضیم خودم خواستم ازدواج کنم تا بحال هم مشکلی نداشتیم زندگیمون آروم و عاشقانه است 🙃

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

شعور و شخصیت تو زندگی معلوم میشه تو شرایط سخت و اتفاقات بد 

با یه مقدار حرف زدن نمیشه پی به شعور و شخصیت کسی برد

قطعا فرد زیر 18 سال بچه هست و به درد ازدواج و زندگی مشترک نمیخوره چون هنوز به بلوغ عقلی نرسیده 

سن رو خیلی چیزا تاثیر میذاره خصوصا رو عقل و شعور 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بستگی داره من حودم احساس میکنم ۱۶ سن شیطنت های دخترانه است.نه سیاست های زنانه و جمع کردن بچه و شوهر

والا توی سن ۱۶ سالگی انقدر دوست پسر دارن که از یه زن ام با سیاست ترن