2777
2789

وای دارم دیوونه میشم خیلیییی اعصابم خورده.

میخواستیم بریم لباس فروشی بعد جلوی یه مغازه دیگه واستادم که بریم اونجا یهو صاحب مغازه داد زد که برید کنار ماشین داره میاد منم گفتم درست بگو چرا داد میزنی یکم چرتو پرت گفت منم گفتم صبر میکنم ماشین که اومد میرم اومد مشت زد به ماشین دادو بیداد کرد فحشای رکیک داد بمن منم انگشتمو نشونش دادم این وحشی تر شد

مامانم اومد پایین گفت چرا اینطوری میکنی مگه چیشده شروع کرد فحش دادن فحشای افتضاح

مامانم هولش داد اونم مامانمو هول داد مامانم خورد زمین دستش زخم شد😭😭😭

دوباره شروع کرد ماشینو زدن منم به مامانم گفتم فقط بشین بریم انقدر روانی بود رفت تو مغازه گرفت زن خودشم کتک زد سر باباش داد کشید نگو خونشون کنار مغازشون بود.

منم فحشش اینا دادم زنگ زدم پلیس

پلیس اومد همه چیو به نفع ما نوشت چون جلوی پلیسم هزارتا فحش ناموسی داد به ما.

دید کم اورده الکی گفت بچم پیشم بود اینا ماشینو گرفتن رو بچم مام گفتیم مگه نمیگی مغازت دوربین داره بزن فیلمو ببینیم.

زنش چی داشت گریه میکرد مامانشو خواهرشم کلی فحش دادن گفتن پلیس اوردین ابرومون تو محل رفت منم کلی حرف بارشون کردم ولی اصلا فحش ناموسی اینا ندادم

حالا کلانتری نامه پزشک قانونی داده مامانمم میگه من نمیرم اشنا اینا میبینه ابروم میره فکر میکنن چیشده.

منم گفتم قانونی هم نری من یجوری تلافی میکنم بمیرمم ولش نمیکنم شده ادم اجیر میکنم هرچقدر بخواد پول میدم تا بزننش

نمیدونم باید چیکار کنم واقن موندم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا کلانتری نامه پزشک قانونی داده مامانمم میگه من نمیرم اشنا اینا میبینه ابروم میره فکر میکنن چیشده ...

مامانتو بزور ببر 

اشنا چیه اخه تو پزشک قانونی اشنا میخواد چ غلطی کنه

زنشم همش اومد از شوهرش دفاع کرد چرتو پرت گفت منم گفتم احمق نشستی اینجا کتک میخوری دفاعم میکنی ازش

مامانه پسره کم مونده بود بزنه منو میگفت بتوچه ربطی داره کتک میخوره

زن خودشم زد؟ زنش احمقه که مونده با این سگ

واقن احمقه

نمیدونی چجوری کتکش میزد که

بچه سه چهارسالش از ترس انقدر جیغ زد گریه کرد 

گفتم ببین تو چه بی غیرتی هستی اشک بچتو دراوردی