2777
2789
عنوان

قصد توهین ندارم ولی کنکوریا بیاین

573 بازدید | 55 پست

آجیای گل

قصد توهین ندارم ب هیچ عنوان

صرفا سوال شد برام. و راهنمایی ای هم بشه برای من

من میرم 11 تجربی. و میدونم این سایت برام سمه و قراره برم

ولی کسایی ک کنکوری هستین و زیاد تو سایت هستین واقعا چجوری نگران رقابت کنکور نمیشین؟ خب مسلماً باعث پشت کنکوری بودن میشه کلا درگیر شدن توی فضای مجازی

چرا بازم تو سایت موندین؟ 🥲 حیفتون نیست؟ 

موفق باشیدددد🥲💞

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کنکوریا هم آدمن!

آدماهم ربات نیستن!

شاید طرف ۱۰ ساعت درس خونده نیم ساعت اومده اینجا از فضای سمی درس یکم دور باشه

همش درس که نمیشه

باید یه تعادلی بین درس و زندگی برقرار باشه حتی برای کنکور

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

من خودم کنکورم امسال تموم شد و وقتی مامانم مریض شد به بچه های سایت حرف میزدم چون تنها بودم و کسی رو نداشتم و ازشون میخواستم برا مامانم دعا کنن خیلی سایت نمیومدم اما میومدم اینجا برای فرار از زندگی واقعی و حرف زدن با بچه ها

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است.دنیایی که مادرم رو در نوجوانی از دست دادم قشنگ نبود و قشنگ نخواهد شد 

منو خواهرم باهم از اینجا استفاده می کنیمامسال کنکوری بود ، اون یکسال آخر اصلا اینجا نیومدو اینکه کام ...

میگم اخه

کسایی ک رتبه هاشون خوب میشه جدی میخونن وقت ندارن واسه اینجاها

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)